Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby nepovedala, este sme sa k tomu nedostali. ale ma na mna odporucanie od dvoch svojich kamaratiek ktore mali uz odomna torty, tak hadam vie 😕
vyztuha neni problem, nebojim sa ze sa to prepadne dolu. bojim sa ze neudrzia s tym balans ked je to take vysoke, ved to bude mat takych dobrych 16-18 kg! 🤐
zatial som sa uz druhy krat opytala ci si je isty ze chce vsetkych sest poschodi... vobec by som nenadavala keby to zkresal tak na styri... 😅
@lusil2005 hod mu cenu na rovinu,nech sa zbytocne nestresujes a nakoniec objedna polovicnu 😉 a mozno prekvapi a budes mat super zakazku 😉
@jakelina Majka a ako prosim ta robis ten slahackovy s prazenymi orechami? mnam vsetky kremy, to musi byt dobre 😉
Dievcata... nieco na inspiraciu 😵 😉
Kocky, nie ste nahodou niektora z Vranova nad Toplou? kamoske vybuchla cukrarka, len vcera jej to oznamila a na nedelu potrebovala tortu pre dietatko k 1. rociku? ☹ bola by nesmierne vdacna. 🙂
@sloniiicek ak sa tu nik nenajde nak na tortach od mamy su cukrarky na mapke , keby tam nasla neaku najblizsiu??
@mizulienka upálím karamel z 200 g cukru a zaleju šlehačkou, nechám vychladnout. Uvařím pudink, zašlehám do másla, přidám tu šlehačku a na konec přidám pražené ořechy. Někdy dávám i trochu kávy, ale toto bylo pro malou holku, tak jsem nedala.
@pristela malá, pchch - čtyři a půl kila ti na jednu porci nestačí 😀 😀 ???????????
@jakelina no nádherná krabička, z tu cenu bych ji brala taky a měla bych to jednou bez práce 😀
děvčata, mám problém, měla jsem dělat dort bez marmelády, ale jak se kolem mě pořád motá malej a nemůžu se soustředit, tak jsem ji tam mázla 😝 asi jim mám dát slevu, co? fakt nevím, co s tím ☹ už ho mám i ozdobený ☹
jinak už mě čekají jen čtyři + asi ještě jeden na neděli, jsem dobrák od kosti a neumím říct ne 😉
baby to odkadal z rici tolko toho pada ja uz nechcem chodit odhrnat okolo domu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@vecernicci a nechces im zavolat , lebo ja mam kamarata co ma alergiu na ovocie a to nemoze ani dzemy.
@miciatko oni si právě každou chvilku mají přijet, no když tak do odpolko zbouchnu jiný 😝
@vecernicci snad to nebude vadit, uvidíš.
@jakelina A mlže ten krém pod potahovku?
babenky teraz nedavno tu niekto dal link na tie mackove papucky, prosim dajte mi ho sem este raz , mooc dakujem
@miciatko Myslis tento? Ja som si ho tiez ulozila, lebo je velmi pekny....
@mamina1978 juj zlaticko si, dakujem
@zdenallicka já ho tam nedávám, už kvůli těm ořechům, aby to nebylo hrbolaté.
@jakelina A jo, to mi nedošlo..😀
@miciatko http://deborahhwangcakes.blogspot.com/
@jakelina dakujem, urcite vyskusam

@katy1979 ja som sa to iste uz pytala . . 😉