Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alenv tak si to nahřej v mikrovlně a ono to změkne a nebude ti to dělat 😉 já dávám zbytek máslovo pudinkovýho krému, do toho rum a zbytky korpusu a dám ztuhnout a pak už ničím nemažu, protože jek mám nahřátej marcipán v mikrovlnce, aby se mi líp válel, tak ho dám na dort a ono se to přilepí 😉
@jakelina taky jsem dala ještě zakysanku a je fak božskýýý
😠 😠 😠 😠 😠 kočky, ale kým som dala dokopy tú kyticu, trvalo mi to dlhšie ako samotné kvety 😠
@vlada111 ta je krasna! a co je to dole aky lem? je to stuha? no mala som vyhodu ze som si na 2 torty urobila postavicky uz na stretku v TN tak aspon to mi odpadlo
@lusil2005 @vecernici taky robim ja ten tvarohovy len nedavam krem ole a ten milujem! skusim niekedy aj tuto verziu 😉
baby mne sa teraz 1x stalo ze mam na jeden den v marci objednane uplne rovnake 2 cokotorty 😝 😲 . Chceli podla obrazka ale im ju zmenim nieco spravim inak nech nerobim stale to iste
@vecernicci já to zkusím dát do té mikrovlny.. 😉 díky
@vecernicci
@jakelina dala jsem taky zakysanou smetanu mnam.. ale klidně by tam ještě trošičku mohla být
@vecernicci WAW no super, rozpačitááá? vůbec nemusíš být, je nádherná, jsi šikulka🙂
@vecernicci vždyt jsou dorty uplně super 🙂
@vlada111 no fakt nádhera, luxusní, nechceš mi taky udělat dort k narozkám? 🙂
jinak nějak mi blbne monitor, začal dělat obraz široko i vysokoúhlý 😀 asi už to bude mít hošánek za sebou 😀
@vecernicci oba jsou krásné, co se ti nezdá 😉
zienkyyyy ved mi poradte ☹ 3x maslo 3x salko a 1x pudnig z 250ml mlieka - mozem dat pod potah? 🤐 prosiiim
@jakelina to znáš, ne? Já jsem hrozný perfekcionista 😀 a maldší syn je celý já, tak aspoň vidím, jak je to hrozný 😀 😀
@vecernicci vidíš co tam není, je krásný. Jak ti drží ty nožky, dávalas vytvrdnout??
@vecernicci
Včielka Maja je perfektnááááá. 😵 😵 😵
@lusil2005 ja som dala a v pohode 😉
@vecernicci v jakém si znamení, nejsi panna?😀
@lusil2005 nemoze sa len tvaroh a slahacka ostatne moze nie?
@katulkaaaaaa někde jsem právě četla, že se musí dodržet nějaký poměr másla a pudinku 😖 myslím na dortomanie.cz
@vecernicci ty si číslo. Ale máš pravdu, ani mne nemá kto urobiť k narodkám. Urobím ja tebe a ty mne? 😀

@dm1 akože nevieš, si šikula. Ja by som to teda nezvládla.