Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci ok🙂 jen mě to napadlo😀
@vecernicci se musím smát..."nikdy nic nenechávám vytvrdnout" 😀 😀 😀 hm 😀
holky, dát nějaký srazík ani bychom vínko nepotřebovaly 😀 😅 😅 😅
@lifinka se směj, ani gentlemana jsem nenechala vytvrdnout 😀 😀
a posílaly jste už dort některá kurýrem, to by asi nešlo, co, v jakém stavu by došel? 😖
@vlada111 Nadherna,cista praca,aj kamoska je sikulka...
@vecernicci tím smíchem se mi snad udělá z mléka tvaroch (v prsách) 😀 jak se natřásám... díky dlouho jsem se nezasmála, dětem už otrnulo, tak je lépe 😉
@monika76 krasne,vsetky 🙂
@katulkaaaaaa paradne Katka,ta svedska trojka hm...tu keby vidi moja svokra tak dostane porazku :D
@katulkaaaaaa tak ještě nám chyběly právě tvoje obrázky k tématu 😀 pěkné
@janulkamartinko tak aspon vies co mas urobit svokre ked sa jej budes chciet zbavit 😀
@katulkaaaaaa ani puding nemoze. iba ked je dost masla v nom. tu je sice masla dost, ale niesom si ista tym salkom, ci sa to rata ako mlieko alebo nie... 😠
@mizulienka Krasna 🙂
@vecernicci nadherne 🙂
@larah podarena,velmi mila 🙂
@katy1979 zas az tak nie ale ked videla co som robila ja tie prsia skoro sa zblaznila...je silno veriaca...
@janulkamartinko a co ma proti prsiam vsak ich ma aj ona. ja som robila prsia a jedol ich aj pan farar a nemal s tym vobec problem. este si ju aj fotil
@lusil2005 luci tak ak chces mat klud vyslaha si radsej maslo s cukrom a mas po probleme 😉 ja som davala uz dva krat a nestalo sa nic pouzicvam mmf
baby neviem ci ste to preberali od pondelka americky tyzden...konecne!
@janulkamartinko moje mamka je taky silně věřící a tohle jí teda nevadí, asi jak komu 😉
@janulkamartinko krásne dufam že ti ich aj svokra pochválila 🙂
@adul67 svokra je po našem tchýně?
@katy1979 Tak toto poviem svokre 🙂 nechapem ani ja nic to 🙂
@vecernicci ano svokra po slov. a po čes.tchýne

@lifinka já jsem háklivá na pořádek, to jo. Kluci pomáhají, protože jak je nas hodně, tak to nejde zvládnout. Zrovna dnes myli okna. 😀 😀