Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ani vas dneska poriadne nestiham len som teraz precitala tuto poslednu stranu a dakujem vsetkym za paci sa mi 🙂
@dm1 a neni to cokotransfer na tej harmonike tie 3 ornamenty?mne to tak vypada niaky vzor
@lussy23 dakujem 🙂
@dm1 to nie len malovat na povrchu a potom nejako spongiou tak urobit tie smuhy?
@adka_praha betarisko 😉
@yamahafazer ale to je prava harmonika "ziva" nie torta baby 😀 . Tak tam asi nie je cokotransfer 😀
@adka_praha veru som sa aj ja pobavila 😀
@dm1 Dani atu nič nenájdeš? http://www.google.sk/search?hl=sk&q=accordion+c...
@adka_praha no vidis, nemala si mu nadavat 😀 😀 a to kvoli mne...
uz sa tesim, kym moji dosiahnu ten level. zatial i vystcia s bobom a vl0a0cikom thom54asom32366++ a s klavesnicou.....2
@maca_p 😀 😀 😀 😀 vobec som mu nekrivdila... 😀 😀 😀
@dm1 a ja som myslela,ze je to torta 😀 sa mi zdala taka dokonala 😀 ,ale mne to pripomenulo uplne cokotransfer 😀 tak ja by som ztoho spravila na cokoladu
@yamahafazer 😀 no uvidime ako to spravim na tenucko hmotu vyvalkam a nieco do toho otlacim. musim pokukat este foto na nete z blizka ako to vyzera
holky potřebuji poradit, objevila jsem tady pribináčkový krém, ze dvou šlehaček, na jak velký dorta kolikrát proříznutý bude toto množství stačit?

@79zuzana perfektná
@adul67 krásne srdiečko
@lifinka krásny kvet
@yamahafazer krásna...
@adka_praha krásnučká tortička aj tá postavička (o ktorej som si veľm i dlho myslela, že je to syr 🙂 až potom som zistila, že je to špongia)