Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ja som vcera riedila gelovky vodou po vzore pristely kedze ziadny alkohol tu nemame. a bolo tam viac farieb jedna cez druhu a este v noci to bolo suche uplne bez problemov.
čaute babulky, kupila som si darček k MDž , tie pekné modré písmená, ja sa taaaak tešíííím, idem ich hned aj vyskušať a prvýkrát idem robiť mramorák, som zvedavá ako to všetko dopadne 😅
noo - práve som sama spráskala polovičku korpusu 😀 😀 😀 ... zbohom diéta 😝 Ten korpus je fakt výýýýborný. Ľahučký, nadýchaný - konečne mám kakaový korpus taký, aký si predstavujem ...ĎAKUJEEEEEEEM
A myslím, že ho naozaj moc kropiť nebue treba, takže to vyzerá tak, že aj moje torty by mali byť tým pádom o niečo ľahšie, že? 😅
Suchý bol len po okrajoch - keby som ho nechala do zajtra v sáčku v chladničke, tak aj tie okraje by zmäkli, neboli by suché
Žienky a za punčovú tortu koľko beriete ? Tiež ako za normál ?
ked bude otrasné tak bude zadara 😀 😀 😀
@anibas z amerikáncov aj ja veľmi rada robím mmf 😵 keď mali v lidli akciu tak sa mi podarilo kúpiť "až" 3 ks 🙄 a včera som bola na nákup a ostala som šokovaná že zrazu týždeň po skončení akcie plná plná krabica amerikáncov až sa z nej sypalo 🙄 hlavne že vtedy nemali a len kvôli tým cukríkom som tam išla ... no ale tak nekúp to keď sa až z krabice sypú 😀

@anibas a u nás amerikáncov ešte v Lidli nemali 😒