Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kočky prosim ako robite vodu, nejaký potočik,želatinu? a neroztopi to poťahovku? chcem to skusiť a nedobabrať
@pristela tak som pozerala najmensieho bleska co som robila mal 3,5kg. a mohol byt veru takych rozmerov asi. Ono je to v tej strednej casti zase vyssie .a zalezi aj na kreme a aky tvar mu das. tie moje boli tazsie veru. a to tam puncovni vela nedavam len zrezem a ozaj min. dotvarujem
@larah vyvalkaj si tenucky tyrkysovy plat hmoty, troska to narias a urob z toho akoze potocik...tam kde budes mat zahyby mozes solamylom troska poprasit, akoze vlnky 😉
@mizulienka vdaka snád sa vydarí ,už mám stiahnutu ..... príde návšteva a nechcela by som aby to vyzeralo ako od školkara 😒
@larah já dělám taky s piping gelem a neroztopí to potahovku. Jinak kdyš jsem neměla tak jsem dělala vodu z hmoty přesně jak píš @mizulienka a vypadá to taky moc pěkně,vždycky jsem no nařasila
@vecernicci já dělám čverec 24x24 nemáslový krém a do tří kil
@alenv https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3259016... , davala som podla seba nemala som ziadnu inspiraciu na nete, slo mi len o farbu-ako inak 😀 😀 😀 sunky som kupovala :prosim si tu ruzovu, oranzovu a tu hnedu 😅 😅 predavacka na mna kukala ako púčik 😝
baby jaj vonku je fantastikus, som tam fuuurt 😅 len musim odskakovat dnu do pracovne co to urobit aby ma tak svedomie nehrýzlo 🙄 🙄
Holky taková blbá otázka, dáváte ty ráfky a formy do myčky?? Já to pořád drhnu ručně 😠 😠 a už mě to nebaví. Může se to tam dát, aby mi to za měsíc nezřezavělo. 😝
@jakelina ja zas tak bezne umyvam a este aj stare formy co moja mama este mala a niktorym sa zatial nic nestalo
@yamahafazer sakris,ako to ze mojej sa toto stalo 😢 ,odvtedy len rucne umyvam ..
@daducha
@yamahafazer tak teď co??? 😀 😀 😀 😀 Možná záleží na tom jaká ta forma je, já mám samé ty plechové a asi tři něco jako teflon, ty bych tam nedala 😖
@jakelina Ja davam tiez vsetky formy a vykrajovacky do umyvacky, nemam cas ani sa mi nechce rucne. 😝
Ale myslim si, ze to zalezi od materialu formicky , ale aj od tych tabletiek do umyvacky, ze sa ti moze forma poskodit.Je to tak 50% na 50%,ci mas smolu, a ci stastie. Ja som si jednu formu pokaslala za 12 rokov, ale vsetky ostatne formy su OK. A ja davam okrem detskych flasiek do umyvacky naozaj vsetko..... 🙂
babyyy surne surne, nemate nejaky dobry receptos na babofku?

@dm1 fakt? 😕 že ja blbec si pisem len vahu a nie aj rozmery tych aut 😠