Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 - keď Ťa tu vidím, o tom Gregušovi (lacné vykrajovačky....) som zatiaľ nič nezistila. On má sídlo firmy v byte-paneláku, takže u nás som predajňu neobjavila, asi tu žiadnu nemá (je to na figu 😒) . Možno má len mobilný predaj, treba niekedy nabehnúť do kulturáku, keď príde leták, ja to nabudúce risknem 😉 .
@yokralovnayo mně se osobně s tím marcipánem dělá docela zle, jednou jsem ho kupovala, potřebovala sem rychlovku šneka a doma sem neměla nic na jinou hmotu. Určitě podsypat cukrem, jinak to rozválet snad ani nejde, přišel mi takovej hodně lepkavej a jakoby "řídkej". Ale nakonec jsem šneka udělala a i pár kvítků a trávu. Ale nezkoušela jsem potahovat. Postavičky klidně můžou bejt i týden dopředu, to ještě tvrdý nebudou...já minule měla postavičky hotový tejden a dort se ještě o tejden posouval a dobrý (ale teda to byl WI). Ale já jsem taky spíš začátečník....
Babenky moje, držte mi pěsti, dnes se pokouším o první magnolii... 😅 😕
TO zas bude sranda!!!! 😀 😀 😀
Dobry ranko babulky,
prosim neviete mi povedat ako sa anglicky povedia kaly ? Mam robit tortu s tymito kvetmi a hladam inspiration 😉 .Inak zase mi strajkuje pocitac,vôbec neviem fotky nahadzovat,uz ich mam hojne v zbierke,nejako sa vrece s objednavkami roztrhlo,tento tyzden 7,tak sa nudit nebudem,Ale aspon ze Vase torticky môzem pozerat a svoje oci potesit 😵 😵 😵 .

@vlada111 vidis nie som sama ktora len po vajcach kuka 😀