Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 jeden shop v okolí máme, ale i to je skoro třicet kilometrů a tam je nemají. Už jsem se ptala majitelky, že by mi to vyzvedl manžel.
@vecernicci zkusím tu cukrárnu a ještě oběhnu nějaké menší obchody, ve velkých marketech to neměli.
Děkuju vám všem za radu a pomoc.
baby ako vidim tak sa nam rysuje paradne stretko na leto 😀
fakt se domluvíme a sejdem se všechny, to bude prča 😝 😉 😀
jinak nám se na dvůr aaky vejde aspoň deset aut 😉
ahojte. pečie niektorá z vás barančekov? Aké cesto robíte? klasickú piškótu či niečo iné? A ako dlho vám vydrží?
@dm1 prosím ta aký vysoký má byť korpus ?? chcem robiť 3 poschodia .... a som piekla v tort. forme. ... dala som to na polovicu ... a zajtra ešte asi dorobím z polovičnej dávky .... ale aj tak neviem či to nebude nízke .... 😝
jeden má asi 2cm ..... to je málo že? 😅
@vecernicci @pristela @dm1 hlásim sa kedykoľvek po 7.7. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@yokralovnayo to kazdy podla chuti robi ja robim take nizsie si myslim ze 2cm urcite nebude malo 😉
@dm1 dakujem 😉 a myslíš že 3 nebudú málo? urobila som nový poťah - biely... vobec som nefarbila... snáď to už bude v pohode 😵
@yokralovnayo myslim ze 3 budu v pohode ja robim najcastejsie tiez 3 😉
@jakelina poprosím tě o radu.. chci zkusit tu novou hmotu marcipánovou.. a je tam psáno voda a 50g 100% tuku.. myslíš, že může použít olej Jelikož doma nic jiného nemám.. myslíš, že 100% tukem myslí i olej 😅 možná se ptám jako blbec, ale vím, že tam Kamila psala že dala omegu a tu nemám, já ji psala, ale neodepsala mi. Díky
baby kludne sa dohodnite na termine , my sme stále doma , teda chodime na výlety každy den , ale len na jednodnove 😝 inak to by bola dobrá paráda keby sa tak zrazíme 😀
baby, ja na orechove korpusy nebudem , viac mi chuti mramorák 🤐 a z tohto orechoveho ma jasné, že štípe jazyk /orechy ☹ ale moj sa nim ide zadrhnuť 😀 on orechove moooc móóže 😀
to auto este nemam ani orezane ani opunčovane a uz ma 1,9kg 😝 no som zvedava
ahojte babenky idem robit basketbalovu loptu nemate niektora na inspiraciu ,ma mat tak do2kg,takze to len nejaky polkruh budem vam vdacna.
@1katuska73 já dělala takový a inspirovala jsem se na mmb - dělala jsem to na plech a trochu ořezala a ten balon byl pečený v malé misce z varného skla, kolik měl kg ale nevím, řekla bych něco mezi 2-3 kg
@jakelina bílé perleťové mívají od Dr. Oetkera a pak jsem našla toto, kdyby je dostali na sklad, zašla bych ti tam a poslala je http://www.dortisimo.cz/eshop/cukrove-sypani/12...
@jakelina krásna tortička @eliska22 krásne auto @reruna krásna @misa1982 - krásne auto @dajna11 - nádherné @mmaammiinnaa krásne ako naozajstné. To je modelované ručne? 😲 😲
@mamina1978 krásne

@vecernicci sím ťa ved by som ta aj niekde ulozila spinkat 😀
@miciatko pch, ze mojitko ich zaujalo , ale akoze naucit ma nieco modelovat to už nééé 😝 😀 😀
@dada2007 jasne cicus , daj nejaku hodinu po 12:30 zmenili sa plany a mozem az pak 😉