Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky, robili ste uz niektora kabriolet? myslite, ze mi staci jeden plat na klasicky plech z 8 vajicok, prelozit ho na polovicu a 1x plnka s ananasom? bude to dostatocne vysoke?
@katulkaaaaaa krasny je ten krtko 😉
@ladydia krásnučká @lawli krásne dielka @lamps krásnučká torta @mia114 nádherné perníčky @katulkaaaaaa nádherný je ten krtko @yamahafazer nádherné a tá postavička v tom vajíčku je tak roztomilá @maya30 perfektná
ahojte zienky, potrebovala by som od vas poradit, kedze mate vela skusenosti. Zostalo mi maslo s cukrom a omrvinkami, neodhadla som na obalenie torty pod potahovku. mozem ho dat do mraznicky a potom inokedy pouzit? dakujem za kazdu radu 🙂
@margotka7 to víš, že můžeš, tomu se noc nestane 😉
ahojte,potrebovala by som radu,ci neviete ako sa robi cukrovy sneh.dakujem
@mima1311 dakujem, cesto mam od lusil toto
40 dkg HLM
14 dkg PC
10 dkg hery
2 vajíčka
2 PL medu
1 ČL sódy bicarbony
½ - 1 ČL perníkového korenia
Všetko dobre premiešame do hladkého cesta, necháme odstáť v chladničke na cca 1 hod. Potom vyvaľkáme na 3-5 mm. Rozohrejeme trúbu na 220 stupňov, po vložení pritiahneme na 200 stupňov a pečieme cca 5 min. Hneď po vytiahnutí potrieme rozšľahaným žĺtkom.
a hmotu tam prilepujem len vodou 😉 a pernicky su makke 😉
@janula.h ja som robila podla tejto torty, more palma 😉
http://www.flickr.com/photos/bellacupcakes/6305...
@vecernicci red velvet bez red farby 😀 je v rúre, tak som zvedavá aká to bude čoko varianta. Teším sa. Inak som ho ochutnala za surova a super cesto 🙂
@janula.h já dělala tohle
@vlada111 tak jsem na to zvědavá, já ho budu péct v čoko a i světlé variantě zítra ráno, mně se líbí jaký je vláčný a jen ze dvou vajec
jinak děvčata už jsem definitivně skončila s perníkovými vejci, bolí mě záda, ale stihla jsem jich udělat 185 😵 😵 😵 😝
@mia1111 ďakujem 🙂 mne sa tiež s tými loptami páči je v užšom výbere 🙂
@peroli ďakujem 🙂 krásne sú len skôr asi pre chlapca ale hneď si ich ukladám sú nádherné 🙂
@mia114 🙂 ďakujem táto ma dostala 🙂
@mmaammiinnaa krásna ďakujem rozhodnem sa
Babuľky ďakujem 🙂 a príjemné prežitie Veľkonočných sviatkov želám prežite ich najlepšie ako môžete 😵 😵 😵

@vecernicci dakujem moc, mam ju od KOvaca a nemal k nej ziadny popis a na etikete tiez nic moc.Ale kraaasne vonia ,som zvedava ako sa s nou robi ..