Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky nejaky napad na dort pro manzela kamaradky k 32. druhym narozkam??? Vubec me nic nenapada ☹
@dm1 no prostě dokonalost sama, já tě obdivuju za ty čokoládový dortíky, to je luxus a ty perníčky 😵 😵 😵 ani není potřeba nic říkat, tvoje práce hovoří za vše, prostě náááááádhera 😉
holky a ještě nemáte někdo uložný dort kde jen babička a dědeček?? Prosím help
@macicka84 veď urob zahalené prsia, motorku som robila tiež pre mojho muža http://www.facebook.com/media/set/?set=a.238790...
ahoj holky, koukám právě na prima love bajecne dorty. pecou tam korpus red velvet vypada pekne a chtela bych ho zkusit, mate s tim zkusenosti?
@alenv Určite do toho běž a udělej to..🙂
@vecernicci ale neblazni od dokonalosti maju veru daleko. Tentokrat ma velmi potrapila krajka neviem co jej bolo nie a nie ju ususit som do 3 rano cakala a priebezne ju susila v trube. Bala som sa ze rano uz bude presusena a o 9 som tortu odovzdavala.... A ty nemas odfotene dalsie medovnikove vajicka? nech si potesim ocko 😵 . Ja som ich nakoniec spravila 20 + jedno to velke husacie na podstavci a iba to mi zostalo 😅
Prosím znalé a zkušené 🙂 kolik kg/g potahovky na klasický kulatý dort? A kupujete marcipán nebo nějakou potahovku nebo děláte? Díky!! a ještě klas.marcipán se dá barvit normálně?
holky prosím nemáte nějaké dobré stránky kde jsou postupy jak na postavičky? kromě dortmánie.. mám s nima problémy tak potřebuju procvičovat díky.
@zdenallicka díky
holky, nevíte, co je s těmato stránkama?? http://www.dortydortikydorticky.estranky.cz/ ještě minulý týden jsem si tam prohlížela spoustu věcí a te´dka nefungujou ☹
@petaskrdla kilo a něco ti asi zůstane, nevím jak velký bude

@lifinka chuděrka, náš mladej teď dobral pátý ATB od listopadu
@pristela tý jo, já si furt lámala hlavu, jak ta šachovnice vznikla a ono je to vlastně náramně jednoduchý.............
@dm1 ten čokoládový vypadá luxusně, pořád jsem na vážkách, budu dělat mamce k 60tinám, nemá ráda potahovku, ale mně se moc do klasického čoko nechce, možná spíš čokohmotu, ale nevím, jestli to překousne ☹ , s dovolením si tento uložím pro případnou inspiraci