Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@larah krasna torticka, pod 50eur by si urcite nemala ist - viac ako 4kg plus kvety, obrucky, este aj tie goralky - aj ked tie by tam mozno aj nemuseli byt 😉 cista praca, krasne zladene farby. slusny zakaznik si bude robotu vazit a este ti k tym zasluzenym eckam aj tringelt z vdacnosti necha 😉
@larah je nadherna, kludne pytaj 40 eur minimalne 😉
@vecernicci Děkuji za radu 😎
...ja som cez víkend robila futbalovú 🙂..keďže to bola v podstate moja prvá poťahová torta a nemám žiadne formy,všetko ručne upatlané,tak je taká kostrbatá 🙂..prekvapko pre synovca k narodkám 🙂
@janulkamartinko
@larah ..ďakujem,ja teda pravdu povediac vôbec nepečiem torty..toto bola asi tretia,dve som robila pred dvomi rokmi jedna téma Avatar a druhá k prijimaniu,ale to len pre synovca a neter ..spravila som Avatara a švagrinka sa toho chytila,či neupečiem na prijímanie 🙂..to boli potiahnuté tou cukríkovou hmotou a ozdoba šľahačka a hračka a druhé porcelánová bábika 🙂..tu som skúsila 1x K2 a marcipán 🙂

Pridávam svoju dnešnú o týžden svadobná objednáka 3 torty uff ale aj tak sa teším 😀 🙂 😉