Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby potrebujem poradiť... aké ovocie mám dať do tej varenej čokoládovej plnky... babány sme už mali... tak chcem skúsiť niečo iné... tri dni som v tom že máme višne a teraz keď to idem plniť tak nemáme nič... čerešne by nemohli byť?... alebo iné ovocie poraďte... prosím
sakra ja vás tu čítam a na žemľovke mi zhorel sneh... 😠 dnes sa mi darí
no a teraz radťe,kolo pýtať??? 😖
@dajna11 Krááásna "opacha jedna".. 😀
@janulkamartinko Zaujímavéééé cici... 😀 😀 😀
babuľky prosím poraďte... aké ovocie mám dať k varenej čokoládovej plnke... banány sme už mali... a višne nemám...
@larah je krasna 40-50e neboj sa vypytat podarila sa ti 🙂
@janulkamartinko jani zakusky ani nespominajl 😠 necitim si ruky
@dajna11 kolko vazila ta tvoja torta?krasna je ze ,,opacha" ti si 😀
@b.janka ja som davala maliny a vsetci velmi chvalili
@dajna11 tak ta je luxusní, fakt jsi šikula 😉 😵 😵
O víkendu chci zkusit tento recept, mám ráda pistáciovou příchuť. Vypadá super. 😉
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=126494
@dajna11 nadherna torticka
@katulkaaaaaa no ani neviem,bo mám váhu do 5kg 😀 😀 😀 ...a toto mi skočilo ešte hodne rychlo nad 5kg
@vecernicci dakujem velmi,teším sa 😀
@dajna11 tak ti nezbyde nic jiného, než se s ní zvážit na váze osobní 😀 to ale já móóóc nerada dělám, poněvadž, co jsem doma, tak jsem přibrala 6 kilo 😠 🤐
@vecernicci a bvidíš to ma nenapadlo...ale kedže som včera lízala vela krému radšej to neriskujem🙂
@mariann2 Nadherna 😵 , aj ja mam v lete robit pre kamosku sestrickovsku 🙂 a mne taku nik neurobi 😢 som uz par rockou bez praxe. 😠
dievcence ,oooc dakujem za kazdy lajk za kazde pismenko ku mojej torticke, moc si to vazim a lepsie sa mi ide vpred, takze kazdem moooc dakujem

@dajna11 opacha?....nádhera 🙂