Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@peroli máš pravdu s tím, že se ty suroviny pokaždé chovají jinak - já dělám třeba ten mramorák pokaždé stejně - myslím postup a někdy prostě to nevyjde a je z něj placka....a stejně tak krémy, vždycky se povede a najednou hups a srazí se a nevím čím to je - tak te´d mám vysvětlení 😀
@bzucinka2 krasne torty vsetky 😉
aka velka bola ta gitara, kolko mala prosim ta kg? dakujem 😉
@mamina1978 to je nádhera ... super nápad .
@reruna ta umela farba sa teraz pridava len kvoli tomu, aby to bolo viac cervene. amici si veeelmi potrpia na vyrazne farby 😀 povodne sa to dokonca volalo devil's cake. farba tomu ziadnu chut neprida. dolezite je to podmasli, to dava korpusu vlacnost.
@lamps ten medvídkovej je nádhernej
@jakelina no a náš mladej se stále ještě prsa nevzdal, přes den už omezuju, ale stejně si tak 2* dá a v noci vstáváme tak třikrát - už s tím budu muset něco dělat, ale nemám na to srdce mu odpírat, když vidím ten jeho natěšenej a blaženej výraz 😀
@bzucinka2 jsou suprový, ta kytara obzvlášť
vecernici @dm1 děkuji za postřehy. No já zatím nevím počet, ale těch motýlů bude hodně, tak zítra se na to v reálu podívám, ale možná nakonec přece jen objednám ty vypichovače, ať se z toho nezblázním.
@mima1311 zkusím tedy i ty číňany...to by mne fakt nenapadlo tam hledat🙂, děkuji.
@mates22 Jeeej, ale to nie su moje napady 😉 ..ja som sem par stranok dozadu davala niekolko linkov na taketo postupy z nem. fora. Ale neslo to , lebo je to zablokovane. Tak som vam sem par zaujimavosti skopirovala a len prelozila skrateny popis , ktory k tomu bol. Kto ma vsak osobne zkusenosti, moze to rad doplnit. Ja som moju prvu tortu v zivote upiekla pred 4 a pol mesiacom, zatial som ich len 10 upiekla , takze som uplny zaciatocnik. 😅 Mne pomohlo vela rad od tychto dievcat, a preto som sa chcela zavdacit a ked natrafim na nieco zaujimave tak to sem rada skopiruje. Ved je to super , ze sa ucime jedna od druhej. 🙂
@mates22 aaaaa zabudla som ten somarik je krasnucky. 😵
inac dievcata? vsimli ste si aj vy v bajecnych dortoch ze niekto dava pod potah cokoladu so slahackou???? 😕
@mamina1978 já vím, sleduju už od začátku to "kopírování" a několik nápadů jsem si i uložila, to jen jsem chtěla opravdu doplnit, jak že to v praxi dělám já, já si to kdysi před asi dvěma lety z nouze vymyslela sama a klaplo to...a aby se třeba někdo nezalekl těch práškovejch barev, když by měl jen gelovky...
... a díky moc za ty návody, jsou to super nápady 🙂, jen tak dál 😉
díky za pochvalu, a díky všem za likes, to je už starší dortík, jakože pro ilustraci
@79zuzana jeej ta gitara je krasna, ja teraz iba po gitarach pozeram, o 2 tyznde ju budem roibt aj ja 😉
mozem sa spytat aka velka bola? dakujem

@vecernicci 😀 😀 😀
@dm1 ovoce mám z Lidla.. 🙂