Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci ten je teda 😉 🙂 nádhernej
krasne torticky ste pridali , ja som teraz odovzdala jednu svadobnu a zajtra dokoncim krstinovu a potom buduci tyzden zabijak...
@kukynka2 díky moc 😉
a nějakou lego postavičkou a kostičkami nic nezkazíš, na tom frčí náš 8 letý Víťa anebo pokémoni a spol 😉
baby to su postavicky co 😀 . Normalne rozmylam ze aku tortu by som k tomu urobila keby to ktosi chcel 😕 http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/manzelia-...
@dm1 Jj, objednala jsem si ji na zkoušku.. ale lepí teda úžasně!!! 🙂
@vecernicci Berunko, tys nikdy moje perníky, neviděla, co? 😀 To bys ses popukala..:D
Potrebujem radu, mám biely marcipan a chcem ho zafarbit, mám tekutu potravinarsku farbu, mozem to k tomu nakvapkat a vypracovat? vdaka za rady, nerada by som to pokazila.
@zdenallicka ale k jídlu jsou, ne? tak jde o prd 🙂
@katuskapd Můžeš..🙂
zdenallicka dakujem 🙂
@lenocka23 len normalne stetcom natrem zelenou farbou s alkoholom
baby akurat pecem ten red velvet korpus skusam mojej mame zajtra ma meniny,ale som zvedava ci mi cosi ostane vo forme lebo normalne z formy zo spodu zdvoch miest vyteka vobec nechapem preco lebo ked pecem svoje cesto este mi nikedy zo spodu netieklo
@zdenallicka náááááááááááááááááádhernýýýýýýýýýýýýý!!!!
@zdenallicka ta je zaujimava len by sa mi nechcelo tie kamienky davat dole ked sa bude krajat a ta podlozka na spodu je zcoho ked je taka vysoka?
Děkuji...-)
To je dřevená podložka, na to mi mužn nalepil 2cm polystyrén, na tom je balící papír a organza..🙂 A kamínky - no, mně se nechtělo je dávat ani nahoru..😀
@zdenallicka je krásný 😉
@zdenallicka suprova je!!!! 😵 😵 si im mala nasypat tie kamienky na bok a ze nech si ich kazdy prisype na svoj kusok k tanieriku a nemusi oberat a ty lepit 😀 😀 😀
@zdenallicka úúúúžasný dortík, krásně se ti kočko povedl 😵 😵 😵 😵
@vecernicci
@zdenallicka
@yamahafazer
@dadka212
dakujem vam🙂 dufam, ze si neurobim hanbu, je to prva, ktora ide mimo bytu, teda na oslavu🙂
@aduskatt to víš, že nebude ostuda, bude jen úžas, jak je krásná 😵 😉
@pristela holčičko moje, nemáš někde postup na toho svojeho luxusního koníka? mám na 1. června dělat celý ranč a hóódně velký s koněma, kovbojema, už se na to těším 😝 😀
@vecernicci 😀 😀 😀 😀 😀 že postup 😀 😀 😀 ak ti toto pomoze: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3414802... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja ho robila len tak podla foto kona
@aduskatt ahaa, ja do chladnicky vobec nedavam , na co aj , nema sa v nom co pokazit a ked tak treba po kuskoch nahrievat v chladnicke a je to 😉
@pristela jasně, to sis namalovala půdorys koníka modelovala, ale máš ho luxusního 😉
a děvčata please 😵 😵 nějaké inspirace na western nebo ranč by se nenašly ve vašich pc? 😉 🙂 🙂 nemůžu nic pěkného najít, to zase bude stres
@vecernicci jeemine ja telaaatko ved ja som ho aj fotila poproi praci , pockaj musim najst

@mates22 dortíky jsou krásnééé,mě by nevadilo dělat modelovaný,ale oni chtějí klasiku...obdélník,lehčí krém.okolo kokos a něco z modelky nahoru nějakou figurku věc 😕 a právě nevím co by 7letého kluka zaujalo 😅 😀