Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lussy23 dakujem 😵
@katulkaaaaaa ja tiež robím samé krpaté torty 2,5 - 3 kg 😀 a na budúci týždeň mám dve väčšie 4kg a 5 kg 😀
@katulkaaaaaa nádherná
baby včera tu niekto dával postup na Mikimausa, nemáte ho niektorá? zabudla som si ho uložiť.
@monika76 ten dudel je tiez z marcipanu? 😉
@zdenallicka krasny a ako si namiesala taku krasnu maslovu? 🙂
ahojte.mam jednu otazocku-ak som puding ole ktory sa nevari uvarila ako bezny (nevedomky)-moze sa normalne jest??? 😕
@katulkaaaaaa ako si robila ten trojobal??? 😅 hihi taketo nieco by som svokrovi spachala... 😀 on mi stale tvrdi, ze sladke neje a ked som to povedala svokre, tak na mna kukala, ze pred nim musi sladkosti schovavat... 🙄 😅 😀 (on si myslel, ze mu mieto toho ulejem 😀 -ach ta nevedomost 😀 )
@adka_praha je to cesto s dzemom a plnkou-nafarbila som hnedou gelovkou-kedze pan nemoze kakako ani cokoladu.....a obalila som to v orechoch mletych 🙂 mna inspirovala @dm1
@katulkaaaaaa teda tie orechy by ma jakziv nenapadli 😅 diiiiik za typ 😵 a teda aj @dm dakujem 😀
Baby, kraaasne torticky uz pribudaju 😵 ...ja mam plnu chladnicku korpusov naplnenych a zajtra doobeda t o ma byt hotove, dnes taham asi nocnu 😒 a budem dufat ze ma mladsia v noci nebude hlaadat, ze ma chce drzat pri spani 😅
@adka_praha ja som davala pomrveny korpus kakaovy a pernik a potom hnedy cukor este len katy pisala ze nemozu kakao tak to sa nedalo. Kuk https://www.facebook.com/media/set/?set=a.12288...

@lienika Krááásna FIFI...môj malý ju strašne rád pozerá..Je fakt pekná.. 😉