Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina ďakujem, áno tá ceruzka je celá z marcipánu 🙂
no, tak skusim vase vcerajsie dobre rady a som zvedava, ci bude korpus, alebo Etna🙂
@florentina ahoj ďakujem za podporu, naša malá práve že nemala žiadne príznaky (žiadne teploty, žiadny kašel nič) až jedného dňa sa zobudila a nevedela sa ani posadiť na posteli. Tak sme hneď nabehli ku lekárke, tá nás poslala na otopediu a tam zistili zápal bedrového kĺbu a v priebehu pár dní sa jej tam vytvorila voda, mala neskutočné bolesti 😢 Dokonca jej hneď vzali aj krv a výter z hrdla, krv len ukázala že má nejaký zápal ale až výter z hrdla ukázal že má streptokoka ktorý jej sadol na ten kĺbik, tiež brala ATB a zbavili sme sa ho, tak uvidíme. Inak ten streptokok je strašne zákerný bacil. Som rada že aj tvojej zabrali ATB a že je už v poriadku 🙂
baby, len sa mi to zda, alebo som tu zachytila, ze ozdoby niekto lepi na potahovku bielym alkoholom?:
Inak baby klobúk dole pred vami niečo neskutočné čo vytvárate to je normálne umelecké dielo no krása 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte, tak pridavam aj ja moje torticky ze z oddychoveho tyzdna a ani nechcem mysliet co ma caka tento a buduci .Budem potrebovat este jeden par ruk a 40 hodinovy den 😀 😀 .
Ku tortam - ta na 50-ku mala byt podla toho ako kresli 3 rocne dieta,pre mna dost cudne, no tak to chceli a ta macikova trvala cca 4 hodky,makacka,ale boli z nej taky nadseni ze to stalo za to 😉 .NO a hanusa montanova chceli presne taku aku som uz robila ..
Neskutocne krasne ste urobili torticky fakt, len kukam, a este kolko ich stihate urobit na vikend 😕 ja som rada ked stihnem 3 a aj to len tak tak 😅
ja som dnes modelovala postavikcy na tortu s dinosaurami, tak som mala co robit, zatial mam len jedneho dina a mamuta, este ma cakaju aspon 3dinosauri bo ich chcu mat na torte vela.
@lamps no, mam teraz vytvrdnutu salocku a tanierik a budem to davat dokopy, takze mozem v tej vodke rozrobit biely MMF a potom lepit, jo?🙂, predpokladam, ze ked budem potom MMF lepidlom lepit na smartflex, nic sa nestane.........rozousti sa to hned, ci treba tak ako vo vode rozpustat par hodin?.dik za dobre rady🙂

@makinka2 nádhera - že druhá a hned tolik růžiček krásných 🙂