Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nikanika28 úžasné tortičky a tie postavičky sú nádherné a tí mackovia s dudlíkmi sú úplne nádherní
@peroli krásna @lawli krásnučká
Babulky, prosím Vás, nemáte uložené nejaké pekné inšpirácie tortičiek na 1.sväté prijímanie??? Budem vďačná za každú fotečku 🙂
@aduskatt ořezávat ani moc nemusíš.. jak říkám.. hned po upečení a vytažení z formy nebo ráfku otočit na pomoučenou podložku, papír apod.. a pak při promazávání dát ten "vypouklej" vršek směrem dovnitř.. rozumíš mi? 😅 to volný místo co ti pak na krajích po slepení krémem vznikne už celkem hravě tím krémem zamažeš 😉
Zamierte mierne doľava a zaraďte sa do ながさき出島道路/国道324号バイパス. a takto sa ide z australie do washingtonu🙂) cez Japonsko

@peroli 😀 😀 😀 ale díky ti za rady.. jsi jedna z mála, která mi vždycky poradí.. někdy se tu ptám dost do prázdna a trochu mě to mrzí.. chodím sem už docela dlouho 😅