Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 bodaj by nebol spokojný, podarila sa ti krásne 🙂
@mamina1978 no tak ten je bombovej!!! to by se můj Fifíšek asi zbláznil radostí.. 😵
@simasa díky, aspoň vyzkouším konvalinky 😉
@mamina1978 nádhera, perfektné. Malý bol určite šťastný.
@mamina1978 super se ti povedla
tak jsem děvčata dneska zkoušela domácí oreo sušenky, mlaďas na nich teď ujíždí a jsou úplně super a ten krém je mňamm, možná by se dal použít i do dortíku, je to 250 g tvarohu, 100 g sušeného mléka, vanilkový cukr a moučkový cukr dle chuti 😉 🙂
žienky zajtra Kaufland salko za 0,99 🙂
@dajna11 krásne ruže @mia114 perfektní sú dinosauri i torta @mamina1978 krásnučká
ahojte, chcem vás poprosiť, či nemáte niektorá uloženú nejakú inšpiráciu na tortu s pirátom... kamoška ma poprosila pre syna a nič som zatiaľ nenašla 😠 alebo nejakých bojovníkov... ďakujem za čokoľvek 😉
@gagarinka Toto mam ja na inspiraciu z internetu 😉 KUK 😉
@alenv @mamina1978 ďakujem, na googli hľadám aj ja, aj na flickri, ale zatiaľ ma nič neoslovilo
ja mám jednu pirátsku v hlave, ale neviem, kde som ju videla 😠 možno niektorá z vás ju niekedy robila a sa mi zafixovala v hlave alebo sa mi o nej len snívalo 😀
kocky nemate ulozenu nejaku peknu tortu pre chlapca na 3 rocky je to na mna ze kludne nieoc nenarocne so zvieratkom ci nieoc ine.... ja mam toho kopu ulozeneho ale ako na potvoru sa mi akosik nic nepozdava

@mia1111 no už sa teším, čo vymyslíš.