Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci o, vyskusam, lebo maslo sa mi tam nepaci davat🙂
babyyyyyyy, neviem zohnat plech 30x30.vrrrrrr.a davat 30 eur za nastavitelny rafik sa mi teraz este nechce............to mam v plane az tak o mesiac kupovat...to len tak fnukam do eteru🙂
@mamina1978 nebud skromna, ja som si velakrat nechala poradit od teba...........napriklad tie kavove salocky...si ma nakopla ty🙂)
@anibas pre teba, len neviem ci to otvori
@aduskatt - tu sú lacné posuvné ráfiky, mám obidva 😉
http://www.zasielkovyobchod.sk/mod-hledej.html?...
@mamina1978 @jaja555 no tak děvčata, já se budu červenat 😀 😀 jsou tady mnohem lepší dortařky, ale moooc díky za povzbuzení 😵 😵 😵
@vecernicci necervenaj sa, skromnost nie je na mieste🙂si perfektna.........
babulky, taká otázka - nesmejte sa 😅 , doteraz som piekla len menšie tortičky... kebyže mám požiadavku urobiť tortu v tvare roztvorenej knihy a nemám špeci formu na to, tak upiecť každý plát zvlášť, nech nemusím prekrajovať a potom ked korpusy naplním, tak len vytvarujem do tvaru knihy? Alebo najprv zvlášť upečené korpusy dám na seba, vytvarujem a pak naplním? Alebo upiecť naraz celý korpus a potom skúsiť prekrojiť? Ale to bude asi potom moc krehké na prenesenie, či?
@vecernicci - jéééééééééééj, vyzerajú božsky, mňaaaam, hneď by som si dala 😵 😵 😵 . Napíšeš receptík? Ja som doteraz robila len z polotovaru - Dr.Oetker, tie sú super, ale tak skúsila by som aj takéto domáce 🙂 . Len či by som to zvládla 😕 😅
@dadka212 - jééééj , ďakujem 😵 . Kukám, že kto mi odpisal a to si Ty Dadka - len máš novú profilovku 🙂 Super 😵 . A pláty nijako neupravuješ? Myslím, že keď korpus prekrajujem, tak sú také pekne rovné a bez tej upečenej "kôrky", tak nasiaknu dobre džemom , ale keď bude každý plát zvlášť, tak zvrchu bude mať každý takú tú jemnú kôrku a potom džem asi nepresiakne dovnútra... 😕 či blbosť hovorím? 😅

@mamina1978 jejda,tak som u teba nasla 3 moje torticky,to ma tesi,ze sa pacia 😵 😵 😵 😵
@dm1 ta posledna fialova je uzasna 😵 ,uz hladam obet komu ju urobit 😀