Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
žienky pomooooooc prečo si každý myslí že dnes povie a v nedeľu má tortu????
ešte kus stresu a asi to neprežijem!!! 😵 😵 😵 idem si zabehať aspoň trochu endorfínov do tela 😠
@lifinka ono ten klobucik mozes urobit aj duty. @yamahafazer robi aj ten spodok duty davala na TOM aj postup
@heni79 no ono zenich nieje SK 😅 oni maju uplne ine zvyky nez my , ale ja dufam, ze nie medzi hosti 😕 to by som isto nezvládla!!!! , len ju tam prinesiem a tí co im robia catering im ju tam donesu ,aspon myslííííím 😅 ja pak ale pojdem inkognito!!!! zablahozelat neveste jasna vec a pokecat s jej sestrou mojou byvalou spoluziackou 😵 😵 prosto tiez som zvedava ako to bude, ale to este casuuuuuuu
zienky,
prosim poradte mi ako robite ten pribinacikovy krem, kolko by som potrebovala na tortu s priemerom 26 cm 2x prekrojenu, viem ze ste to tu uz pisali velakrat, ale recept nemam ☹ . chcem ho vyskusat na den matiek pre maminu. dakujem 😉

@dm1 a máš někde fotečku dortu se šmoulama a domečkem?Děkujííí