Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci třeba tě něco inspiruje.. 😉
měla bych i další ale když koukám kolik jsem jich nasázela už teď 😅 😅 tak to bude asi stačit.. 😅 😀 😀
a jestli má smysl pro humor tak bych udělala nějakou tu chlapskou a nohoru bych dala nějakou dětskou postavičku (zjistit co měl jako malej rád) která by držela tu číslovku 40 😀
@vecernicci ahoj, prosím tě čtu tady, že jsi sehnala balící papír se vzorem trávy, normálně v papírnictví? Já už ho taky dlouho sháním a nikde nic 😖 . Za dva týdny budu dělat dort dům a pod něj bych docela tenhle vzor potřebovala 😲 .
Jo jinak prosím vás holky, co sledujete ty báječné dorty na Primě love, jak tam hodně používají tu hmotu z burizonů a marschmellows, víte, jak se dělá? Vím, že už jste ji tady některé zkoušely a chtěla bych ji vyzkoušet taky, jen vůbec nevím, jak na to. Vypadá to, že je pěkně tvárná, ale zároveň pevná a drží tvar. A taky, jestli máte recept na korpus red velvet, nechce se mi to tady hledat, tak moc prosím, díky!! 😵
@artepf Mívají ho v KIK..
@vlada111 ďakujem 🙂 🙂
@mizulienka Ďakujem 🙂)
babušky diky za likey 🙂
děkuju všem za liky 🙂
Všechny dortíky jsou tu zase moc krásné 🙂
ooo , uuuuzasne torticky ste popridavali !!!!!!! nááádhera 😵 😵 😵 😵 😵
ten sudok som si aj ulozila , super napad pre chlapov 😉
este by som sa rada spytala, ci sa da nejak zabrani tomu aby sa potah z mmf tak rosil...vcera bolo riadne teplo a po par minutach mimo chladnicky uz bol lepkavy. Bud. tyzden robim jednu na svadbu a neviem co to spravi na stole...pod potah slo maslo s cukrom a za hrst mletych piskotov. Pomohlo by ak by som dala trebars maslo s nutelou 1:1, bolo by to lepsie ? Alebo dat viac omrviniek do masla ? Alebo hrubsi potah ? poradte prosim co je lepsie...
micky, môže ísť tento krém pod poťah? ...môžem z toho spraviť punčovinu?
Krém: mlieko, puding, kakao a Sorbit zmiešame a uvaríme na hustú hmotu. Necháme vychladnúť a primiešame maslo. Vymiešame na penu.
moje dnešní 🙂
ale myslela jsem, že překousnu svoje dítě i manžela (toho snad asi ještě víc)... měl malou hlídat, aby mi nelezla do kuchyně (je to malej mlsounek). no, samozřejmě že se tam dostala a hrábla mi už skoro hotového do dortu 😠 tak jsem to maskovala velkým a děsně "nenápadným" trsem trávy... zrovna se musela holka trefit do přední části... 😖
teď koukám, že není vidět z těch malých fotek, že ten panáček má i brýle 😅
@mailli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mala si tam tu dieru nechať!!!!! a este viac vykrojiť akoby otlacok zubov!!!!
@maya30 aka rezerva?? 😕 sú suprovo vymodelovaný !!!
@dada2007 cicus ja bych mliekove nedavala absolut, ale ak budes mat vacsi podiel masla ako mlieka tak vraj mozes, ja davam stale len maslo malinko cukru kakao a veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela korpusu, a chuti to ako coko nad parou 😅 malý si to z tejto svadobky mazal na chleba 😕

Ahojte, troska netradicna krstinova 🙂