Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
oj mne treba 4 torty robiť 😝 a tak sa mi nechce... asi som unavená 😝 😒 😅
Prepacte ze vam sem skacem sikovnice... ale budem robit pre sestru k narodkam Pavlovu tortu, asi zo 6 vajec.... neporadite nejaky chutny recept na zvysne zltka? je mi luto ich vyhodit, lebo mame krasne domace vajicka...
Vopred dakujem 😉
jen ještě prosím, čím pak lepit ty perličky, když nemám jedlé lepidlo?
Nádhera,jeden skvost za druhým děvčata🙂 taky peču dorty a dělám si marcipán sama.ale.....hledám recept na opravdu dobře tvarovatelný,nelepivý a hooooodně pružný marcipán.Kdyby tady byla dobrá duše a mohla mi poradit a odepsat na mail budu moc vděčná. Sellenne@centrum.cz Předem moc děkuju šikulky🙂
ahojte šikovnice šikovné, pridávam moju tortičku pre brata k 25-tym narodeninám, ale pre tých chlapov sa tak zle vymýšľa ako ozdobiť tortu, tak som mu urobila "balík" a nech si on sám predstaví, čo by v ňom chcel mať 😀 😀 😀. Mašľu som musela trochu prejsť olejom, lebo bola miestami od solamylu a nevyzeralo to dobre.
@mamina1978 ta modrozelena je uzasna
@mariann2 krasne, ten mater je perfektny
Baby - práve som vyhodila dobošovú tortu a robím ju odznova 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

právě dokončená na odpolední návštěvu k dceřině kamarádce, co miluje princezny........ malinká, ale snad se bude líbit a chutnat, je plná ovoce 🙂