Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@kleopatris není zač, určitě to dort přežije. Můžeš ho dát do krabice a obložit polystyrenem nebo těmi modrými vychlazenými obdelníky, co se dávají do cestovních ledniček. Víš co myslím, dá se to do mrazáku a pak to udržuje stabilní teplotu, já to používám hodně při cestování.
@vejinka proste si ho len spravila v tej chvili, ked sa zosalel od hladu... 😉 😀 😀 😀 (neviem, ci si to niekedy pozorne kukala 😅 😀 )
@adka_praha @vejinka mě ten výraz zase připomíná scénu z nějakýho podobnýho filmu (už nevím z kterýho) jak někdo někam vběhne (do muzea, výlohy apod...), protože ho někdo honí.. uvidí prázdnej podstavec, tak si na něj stoupne a předstírá že tam vlastně vůbec není, že je inventář 😀 a jen očima koulí, jestli neběží ještě někdo další.. 😀 😀 😀
@peroli myslim, ze je to dokonca ta sama rozpravka... 😀 😀 😀 😀
ahojky holky, chtěla jsem se zeptat zda z vás některá nepoužila místo Olé vanilky tak čokoládový prášek do pribinákového krému???Díky🙂
@jakelina 😀 😀 😀 😀 😀
@adka_praha no dokonce.. 😀 😀 😀
@peroli ta posledna je uuuplne fantastickaaaa.... 😵 😵 😵 😵 by ma zaujimalo, kde tie vsetky navrhy vyhrabavate,... 😨 😵
@adka_praha to jsou roky a roky tvrdé dřiny............. na netu 😀 😀 😀 😀 😀
@adka_praha no prostě jsem tak trošku mišuge na tohle.. 😅 😅 😀 😀 😀 😀
@peroli mriem... 😀 😀 😀
@adka_praha no koukám, že už jsi z toho trochu hotová 😀 😀 😀 😀 už ti vypadávaj písmenka 😀 😀
Jdu si k vam zakricet 😲 😲 😲 😲 😲 😲
uz nikdy vic Barbieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
Delala jsem nekolik barevnych korpusu na sobe, v podobe hvezdic-kyticek..pak prislo zabodnuti Barbie ..nejen ze se korpusy rozjely..ale i potrhaly a v tom prisel muj velky vykrik.. 😢 😢 😢
Chytam to ted potahovkou...ale jsem zoufalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😢 😢 😢
a to mne jeste ceka Beruska... 😖
@peroli nie nie, nevypadavaju MRIEM (ako umieram) je bezny vyraz... 😀 😀 😀
@irriss 😲 😲 😲 drzim palce, nech to ta potahovka zachrani nejak... 😲
@adka_praha háááááá... tak to je po vašem Aháááááááá 😀 😀 😀 😀

@jakelina tiez pravda 😅 dakujem 😵