Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
prosim vas, ako sa robi s biely decor icing??? 😨 dnes som to nasla na pravacokolada.sk a rozmyslam, ze si objednam... uz mi dochadza k2 a pri predstave rozrabania mmf sa mi jezia chlpky aj na zadku... 😝 😅
@adka_praha jmenuje se to roll decor icing? na potahování to jde, ale na modelování nedoporučuju, je hrozně měkká...
@bianka234 aha, tak tento marcipán moc na modelování není, špatně tuhne, je dost měkký, ale do rána to snad aspoň trochu uschne....
@reruna nie.. roll decor icing tam bol este solo, toto bude asi nieco ine este... 😨
@adka_praha tak to bude něco, co neznám. Já jsem měla ten roll decor icing. A není to white icing?
@xxx.klarka ahoj Medvídek je dobrý.. ale chybí ti čumáček.. takže černou kuličku jako čumáček a srovnej mu očička a hned bude vypadat jinak 😉 na začátek doporučují jít podle postupů třeba na dortmanii já se tam taky dost naučila 😉
prosim prosim, kolko hmoty pouzivate na potiahnutie stvorca 30x30? dakujem
"pár" dalších... zatím jsou JEN 4 stránky 😅 😅 😀 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/marcipan...
kočky, potrebujem inšpirácie na 2- poschodovú tortu srdcia, prosíííím

@lawli tak to se mi líbí mnohem více, než ty odhalené bradavky, je to podle mě vkusnější a mnohem víc erotičtější