Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dada2007 Ak myslis tieto muffiny odo mna , tak stranke 2911....
@peroli ja som tiez na take len ja ich tak nedocielim a ani ludia nejak nespolupracuju 😠
baby mne to 2 stale neukazuje v zozname oblubenych tem na .sk ☹
@mamina1978 ďakujem
@mariann2 ja mam ulozene taketo
Dievčatá, ja sa stále musím prepnúť na českého koňa. ☹
Tam ju mám medzi obľúbenými. Na slovenskej verzii sa mi nezobrazuje nielen v obľúbených, ale ani vo fóre ju neviem nájsť.
som na tom podobne ako dm a heni, musím sa prepnúť na českého kona a tam ju mám v obľúbených
nooo asi som blbá, ale mne stále tá 2-ka nejde 😖
@lamps klik sem https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-2-fotopostupy-recepty/
potom si daj paci sa mi to...ak uz tam mas kliknute ze sa ti to paci, tak daj, ze sa ti nepaci a znova paci sami 😉
@dajna11 - moja zlatá, ďakujeeeeeeeeeeem za radu, tak ja skúsim ten pribináčikový 😵 . Ešte sa Ťa opýtam, dávala si aj mrazené ovocie? Aké? Aj si ho rozmrazila, či rovno šupla také z mrazáku? Keďže ho idem robiť prvý krát, tak až niečo nepomrvím 😅 . Chcela by som dať jahody, alebo maliny, alebo možno aj oboje 😉
@mia1111 ja som na to dávala na každú vrstvu zavárané jahody.....a potom raz zasa aj mrazené....tie som nechala trochu rozmraziť v chladničke,posypala práš.cukrom aby trochu visdakol tú vodu...baby dávaju hlavne mrazené ovocie,jedna rozmrazuje,druhá nie,takže musíš skúsiť sama..ja som zvolila stred a rozmrazila som na polovicu🙂
@lokalistin ďakujem
Baby moje ja z vas odpadnem ako vy pisete, ja citat nestiham, v zime to bolo v pohode,ale teraz fungujem este aj v zahrade a nic nestiham, vecer zaspavam uz pri telke kolo 9, ja vas obdivujem 😉
babenky prosim o inspiraciu , mam robit dve gulate torty v hnedo zlatej kombinacii, kazda ma byt ina a predsa musi vyzerat ze k sebe patria a este musi byt,decentna, legantna a ze wau skuste mi sem ieco prosim hodit je to pre 85 rocnu babku

@peroli u mna super , fungujeeeeeeeem 😵 kujeem 😵
len tam holky nepíste prosim vas, to by som uz fakt nestihala citat ☹ ☹ ☹