Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela ja smejdim dlho uz aj tieto peciatky ze ci byto slo razitkovat na hmotu su krasne nemas s tym skusenosti ci by to slo? http://www.repromakreativ.sk/17163/silikonove-p...
@dm1 jooj , keby si ja pamatam odkial ich mam ja , ale velky vyber tam nemali, no i tak je torzdiel dat 2-3€ a 10€ 😝 tusin to bol e shop - animas 😕 a tie silikonove peciatky su super, no na tortu neviem , ale mozem skusit na kusok hmoty , ja mam taku silikonovu vyrobenú na svoje meno a je tam aj kus takeho husteho ornamentu tak skusim a dam vediet 😉 ale malo by to íst
@mamina1978 ja mam pusteneho kona a zrovna pozeram, ze tam nieco pribudlo🙂).este keby tam nejakym zazrakom pribudol postup na toho psiska, co je v mickeymousovi, by som ruky, nohy bozkavala🙂.aj ty si zlata moja.a tak vidis, Peeetrzka ma spolocnu krf🙂
@aduskatt to myslis toho zlteho , toho mam....... 😉 😉 🙂
ahoje, chcem vas poprosit o rady ..tie, co ste robili kosik s hubami:
1. ktory vyplet je lahsi?? ten co sa najprv okolo torty da ten vyplet vodorovny a potom sa vypleta horizontalne?? a poom sa to len naklopi na tortu
alebo ten, co sa najprv da zvisly vyplet a vodorovny sa už len dolepuje striadavo??
a huby..to je moj zabijak, lebo postup som nenasla..keby ste ho niektora mali,bola by som vdacna..ide o to, ci ste vrch dubakov len farbili, alebo ste savali druhy potah?,
a ako sa robi "hlina" pri korenoch??
diky
@mamina1978 ano ano ano, toho zlteeeeho🙂)musim dat na tortu mysulky a toho hafika🙂
@dm1 tak odskušané, a tak ma pri tej vyrobe napadlo, ze s razitkami to je take riziko, ako vidis na foto ten vrch, je tam moc farby 😝 alebo sa ti niekde neotlaci a nevypada to pak potom dobre , no a ked mas uz potiahnutu tortu a urobi sa ti to tam 😝 nebude to pekne , ale urcite to v pohode s tym ide , takze si kludne mozes objednat 😉
@pristela jej dakujem si poklad. aj mna napadla ta farba ale zase na druhu stranu ani cez stencils to nemusi byt rovnomerne pri velkom vzore a obcas mi to na boku zajde pod sablonu tak to je asi za jedno. si ma teraz nalomila ze objednam. ma mm zabije teraz mi akurat prisli veci a platila som cez 20 eciek 😝

@dm1 děkuju, švagrová mě prosila o dort včera večer, tak jsem nevěděla co honem vymyslet. Navíc se mi to štrašně špatně potahovalo, jak je vysoká a potah se mi natahoval jak žvýkačka. Nestihla bych udělat MMF, tak jsem obarvila PDT. 😝