Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 @aduskatt dík... no večer mi volala mamina toho chalana, že on to nechce nič také moc náboženské... že tam mám dať srdce-kotva-kríž... viera-nádej-láska... 😅 a to už vôbec netuším ako vymyslím, lebo na nete som našla až jednu tortičku... ak by sa vám podarilo niečo nájsť, tak budem hrozne rada...
@dm1
@mizulienka tal co mi teda poradite???? neviem, co je lepsie, ale tak polevou to budem robit asi 3 roky🙂 bude to makacka, a stencils? no, neviem vraj mozem aj nafarbit tortu aby nebola biela od fialovej po ruzovu....tak ja uz neviem....a na ten stencils ide maslo a prask. cukor? a co je kralovska glazura?dakujeeeeeem
@lucka_o na tej torte vyzerajú lístky ako z hmoty a stonky sú bielková poleva, kráľ. glazúra je http://www.cukrarshop.sk/cukrarshop/eshop/8-1-H...
@aduskatt dala som ti este jeden postup na dvojku a ty hod sem toho tvojho strasiaka a napis ako sa vola 😉 🙂
Holky vydrzi dort prevoz 450km, cca 4h cesty a pri jake max teplote??? Diky!!!
@lucka_o mám original stencil sablony ale kupene v kreativ obchode /pisali ze sa pouzivaju trebars na malovanie triciek atd. / nie v cukrarenskom, tie cukrarenske su ine toto je ako samolepka , a ano na tych krabicach aj na tej svadobnej aj tejto poslednej je robeny stencil tak ako sa ma cera+cukor+farba 😉
@mamina1978 dik, ani netusim, poslala som ti IP, kukni pls tam🙂
baby prosím torta pre chlapa 70-tnika to je jedno ako má vyzerať....
@mamina1978 vidim, ze mame rovnaky vkus 😀 aj mne sa ta modra asi najviac paci 😎
@macicka84 klima v aute 20 stupnov moja vydrzala 480 km.... 😉 🙂
@mamina1978 ja som tiež práve túto objavila ako prvú... a sa mi celkom pozdáva... len ja by som chcela tie znaky nie zlaté ale strieborné... bude to aj tak dobré podľa vás?
@lucinka jasne.... 😵 😵 😵 😵
kočenky, potrebujem si dokúpiť drôtiky na kvety, ale vôbec si už nepamätám aké som to mala doma - poradíte aké si mám kúpiť? v e-shopoch to majú hrúbku 20-28 tušim...
@aduskatt uz ma osvietilo....mas ho na dvojke...... 😝 😝

pridávam aj ja jeden z mojich výtvorov: