Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky, ja sa tu uz po dna hram s kvetin kami 😝
A to som chora, beriem antibiotika a vobec neropravam, uplne mi vypadol hlas ☹ to zas bude pooobedie s detmi, ked nemozem rozpravat 😅
@aduskatt no mne mamina so susedkou(45rokov piekla torty a zákusky) povedali, že nie je.......záleží od odberu ostatných domácností.......napr. že ked prídu ludia domov z práce, začínajú variť, ohrievať jedlo atd., že vtedy-čiže poobede-navečer nech nepečiem.....že bud večer, v noci, ráno.......ja ti neviem......fakt......
Hledala jsem nějakou inspiraci na dort s motýlky a vybafl na mě tento a tak cena, je teda boží. 😀 😀 😀
http://svatba-stylove.cz/produkty/svatebni-dort...
Kočky, vás dočítať, to je snáď nemožné 🙂
holky, mně dneska přišel mail, že u nás ve městě otevřeli novou kavárnu a že budou pořádat párty pro dětičky, tak jestli bych jim nedodávala dorty na oslavy 😝 😕 tak vůbec nevím, jak na mě přišli 😨
a aby toho nebylo málo, tak jsem si včera tak narazila loket, že jsem ho měla celý oteklý a červeno fialový, dneska už je to trochu lepší, už splaskává, ale já prostě nemůžu být marod, protože mám na víkend 10 dortů a kdo je za mě udělá, že? 😀 😝
nic, jdu modelovat večerníčka, asi jim tam šoupnu jednoho našeho živýho, ať si taky užijou 😀
@vecernicci len 10? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vecernicci to si si dobre musela rachnut, co si robila?
@aduskatt ja som bohusov piekla cely minuly rok a nedala som nanho dopustit, krasny nadychany perfektny, kazdy chvalil, potom som raz skusila mramorovy a uz som ostala pri nom, ale mam jednych zakaznikov,ktori chcu iba tento bohusov, teraz som ho robila a cista placka...a ak sa aj dvihne, tak vobec nie je taky vlacny, lahucky ako predtym...netuism, ci niekde robim chybu ale uz s nim nie som kamaratka 😕 🤐
@aduskatt jsem se otočila ve futrech, ale netrefila jsem se a zinkla jsem do tý hrany loktem, ale už je to lepší, manža mě chtěl vézt k dr, ale já nechci, když tak až v pondělí, až budu mít hotovo 😀 😀
@mizulienka @aduskatt kurna baby.......tak robíme všetky 3 chybu????? to je ako čistá loteria......nikdy neviem, či to spravím z 5 alebo 15 vajec......kurna
@mizulienka aj ja ho robievam a vzdy v pohode.vcera akurat sa mi nedvihol a fakt netusim preco, lebo dnes v pohode a robila som z tych istych surovin, dokonca z rovnakych otvorenych baleni muky, cukru.vajicka rovnake.tak fakt nechapem.
@vecernicci no super ponuka.......aj príjmeš? 😎
@vecernicci no to muselo riadne boliet........☹
@mizulienka a nieje to v múke? alebo v PDP?
@mizulienka @dada2007 @aduskatt já mám tyhle problémy taky, ale ne s bohušovým, ten jsem nikdy nepekla, ale s mramorovým korpusem - loterie, nikdy nevím, jestli se povede nebo ne, zatím jsme nevysledovala čím to může být
@dada2007 moje tchýně taky neustále přesvědčuje tchána, že jí trouba pokaždé peče jinak - mají elektriku, říká to, co ty, že záleží na odběru proudu, že je jednou slabší a jedno silnější, ona to má za léta tak vyzkoušené, ale tchán jí na to pořád říká, že je to blbost a přijde s nějakým věděckým vysvětlením, že to tak nemůže být 😀
@aduskatt a som naposledy do formy 28.x28 robila zo 16 vajec 😕 😕 😕 😕 najprv z 10 placka a potom zo 6
@vecernicci ach jo, naražené bolí často víc jak zlomené, tak snad budeš moct péct, když toho máš tolik....a to s tou kavárnou je super ne? Budeš se živit dortíkama, bezva🙂
@mizulienka ja som robila 30x30 11 vajec a mam 3 cm korpus, mavam 4.takze este asi prirobim z dvoch........teraz som dopiekla 22x22 z 5 vajec a mam 4,5 cm

@aduskatt nebude to v elektrike.......aký je odber v ostatných rodinách.....vieš, nejak ovplyvnené vysokým odberom v okolí......či ty máš plyn?