Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
no, toretky v zimnom palaci🙂) zajtra potiahnut, dat dokopy, nastriekat perletou a ozdobit🙂.a kedze mi ostalo mrtee kremu, upiect torticku len tak pod zub🙂
prave som ocenila caro suflikov v chladnicke, fakt sa tam vojde vela potravin🙂
baby ako sa robia také mini tortičky okrúhle? to mám akože piecť na plechu a nejako vykrojiť?? či je na to nejaký super fígel ?? 😀
@dadka212 tu je to pekne rozpísané http://www.tortyodmamy.sk/ako-upiect-minitorticky
zenusky, ked nastriekam tortu perletou, budu jej stacit take dve hodky na uschnutie, aby som mohla dalej zdobit?
@dm1 neee 😀 😀 😀 ona sa pytala ze o kolkej v sobotu si ma prist po tu cokoladovu tortu 😀 😀 😀 kedze ja robim len visnovu 😀 kukam, dumam , a tak jej vravim , ze kedy jej to vyhovuje a nech mi este na mail alebo fb kde sme pisali 😀 potvrdi ze plati to zlozenie torty o ktorom sme sa bavili 😀 😀 😀 😀 - no ze som šikoffffná ???? 😀 😀 😀
inak ja som tiez uz mrk na tu bledu pasku , ale dnes v tom obchode mala drot iky ale zas ne pasku tak zas nic nemam a usetrila som 😝
@mizulienka Lucka - hovoríš mi z duše !!!!! 😵 😵 😵 😵
@dm1 vsak musim , ked som blba 😠 mne pise vela ludi a prosto nepamatam si vsetkych , niektory lubia pisat vela, menit termin, poziadavky - prosto praca s ludmi na zakazky 🙄 a pak sa mi to cele pletie 😅 najlepsie ked si nieco hned nezapisem , ze pamatam zapisem neskor, jasne zabudnem, pak si spomeniem ale neviem na ktorom servery mam hladat tu objednavkovu spravu ani pod akym menom 😀 😀 😀 to pak citam vseeetky spravy vsade 😖 😖 😀 😀 😀 😀 a to mám len 18 rokov!!! čo so mnou bude v tridsiatke ? 😕 😕 😕

@pristela inak tesim sa na tu toretku zase nieco prenadherne vykuzlis 😵