Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alenv krásna tortička, ja idem robiť teraz 3 mininie na tortu, ako si robila ten ksichtík? podľa postupu torty od mamy, alebo nejako inak? som z toho v strese, mám toho veľa, tak by som to potrebovala nejako rýchlo, lebo keď som robila minnie naposledy, tak mi to dlho trvalo 😝 😝 😝
@florentina ti mackovia su uzasni vsetci si ma inspirovala
@pristela uz doma nebola chcela som dat listy ale zarobila som otrasnu zelenu tak som na to kaslala
@daducha wau ta ruza klobuk dolu
vsetkym dakujem za paci sa mi,ale som smutna sestra mi povedala,ze ta krabica sa nehodi pre 90 rocnu zenu,lebo je ruzova ☹
moja dnesna
práve som si kukala počasie .......teploooooooo a ja zavretá v kuchyni celý týždeň 😖 😖 😖 to sa bude zase piecť 😝
@lokalistin úprimne??? čo sa hodí pre 90 ročnú ženu???? nech Ti povie ;-.) taký vek mať tak tortu mám krikľavo zelenú s tyrkysovou 😉 a možno aj hambatú 😝krásna
@lokalistin absolutne si z toho nic nerob... ruzova sa hodi pre kazdy vek 😀 😀 😀 ja proste milujem ruzovu, a budem ju milovat aj ked budem mat 90 😀 😀 😀
@lokalistin tiež si myslím, že nie je presne dané čo sa hodí a čo nie pre daný vek, tak hlavu hore 😉
@79zuzana @79zuzana fú, ty kks - to je perfektné 🙂 🙂 🙂 a pracné 😒
Ja som rozmýšľala,že by som to žlté urobila z poťahovky a červené prestriekala sprejom 😕 či? to by bola asi blbosť. sprejom som ešte nerobila 😀 😀 😀 , ale skúsiť môžem na nejakom "šmiráku" 😵
Ináč baby, torty ako som už spomínala sú veľmi krásne 😉 Ja to tu musím takto vypisovať, lebo ako pro nemôžem like-ovať ☹
@zani2877 dakujem 🙂
No neviem si predstavit ako to prestriekas sprejom. Akoze si urobis taku sablonku ako stencils ? Lebo inak s tym sprejom, to nie je take jednoduche, ono tie ciastocky lietaju este aj 5 minut po dosprejovani 😀 😀 😀 Viem lebo sa mi leskne od perloveho spreju cela kuchynska linka 😀 😀 😀 Skus si to najprv tak bokom a uvidis... mozno to pojde, len si to asi neviem predstavit... ale ved ucime sa cely zivot 🙂
Ahojte žienky šikovnice, máte nejaké tipy na tortu ku dňu otcov? Už mám nejakú ideu, ale predsa sa rada nechám inšpirovať 🙂 ďakujem 😉
@lokalistin nestíham teraz čítať dozadu akú si vybrala tortu na 90tku... ale ja som robila nedávno takúto ... tak možno ťa niečo inšpiruje 😉
ja ešte Mickeyho dokončujem 😒 oj a nadávam že sa furt dám prehovoriť 😖
@eliska22 nedělala jsem podlě žádného postupu, ale podle tohoto obrázku 😉 http://www.flickr.com/photos/46298688@N08/69600... trvala max 30 mitut udělat.. asi to občas nafotím ty postupu.. nic jiného než postavičky už nedělám 🙄

@zani2877 vystrihnes kazdu tu cast a vyrezavas skalpelom podla farieb.pismneka by sa uz dali aj cez sablonu zalezi aky velky chces znak. alebo jednoducha varianta - dat si urobit jedly obrazok 😅