Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt ja som prvykrat lepila maslom no nedrzalo to 😀
jejdaaaa to fakt je pdt špeciál taká nanič? aaaa, pomoc, ja som pár dní dozadu objednala celý kýbel (5kg) kurnik kurnik porazí ma ☹(( idem im rýchlo napísať, či sa nedá za smartflex vymeniť, keďže ešte nepísali, že by to poslali 😕
ozaj baby v lidly maju to mascarpone v akcii aj na slovensku dnes som kupovala po 1,19
@mima595 jeeej no tak akého máš šikulku manžela 🙂 ja som môjho naučila najdôležitejšie - vypočuť si, keď nadávam, ale nezavadzať 😀 farbí sa horšie než K2? Ja som totiž robila doteraz tých zopár mojich výtvorov z K2, no chcela som niečo s čím sa mi lepšie budú aj kvietky a postavičky robiť..
@janula.h jeeej no to si ma veľmi potešila, už som sa zľakla, že tých 5kg skončí v koši 😅
@aduskatt uuups a to som ju chcela hlavne na to, že či sa z nej nebude lepšie modelovať než z K2, tá sa mi strašne rýchlo topila a pomaly schla... A smartflex ktorý? Lebo ja keď som pozerala, tak som videla asi 100 druhov a som to radšej už potom nepozerala 😀
@mima595 😀 😀 😀 nooo to musím teda aj ja zaškoliť môjho, to máš super vymyslené 😀
@aduskatt ja som raz jedla citrónový a nechutil dobre, tak sa bojím aby tak nechutili aj ostatné :-/ noooo pekne, tak budeš mať do zásoby 🙂 ja som akurát písala za tú moju objednávku, či sa to dá ešte zmeniť, že by som rada inú poťahovku 😀 tak uvidíme 😀
baby, aka farba sa vam najlepsie hodi do kombinacie k svetlo fialovej pre chlapa?

@vierkasteffi voda, biely alkohol, jedle lepidlo, piping gel🙂)) mas na vyber