Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky diky. 🙂 pokud se povede, kluk bude nadseny.
@mizulienka Luci budeš ju mať asi mäkkú jak fras, Ja neznášam ten lepavý na čierno zafarbený Smartflex. Ja pridávam tmavé kakao, potom je to trochu suchšie.
@vlada111 ved to, to je o nico taka lepkavina, ved preto sa boji, ako sa to bude potahovat...skusim do toho ete pridat kakao mozno troska preschne.
@mizulienka ja som do čierneho smartflexu zapracovala solamyl a ako som vyvalkala nechala som chvílku na podložke odpočinúť a potom som potiahla a išlo to fajn 😉
@dadka212 aha vidis, dalsi tip, dakujem krasne 😉
holky co když si dort dnes večer naplním a zítra potáhnu a ozdobím, vydrží mi v lednici do sobotní oslavy? chtěla jsemzdobit až v pátek, ale to tu bude hodně lidí a něměla bych klid
ahojte dievcata, idem si po radu, o tyzden robim svadobnu - prve 2 poschodia...je dost vycackana a mam obavu ako tam tie masle a zavoje po bokoch uchytit...nasla som nejaku plastovu sablonu, myslim ze by to bolo jednoduchsie, neviem sa rozhodnut ci zainvestovat, co myslite ? http://www.cakedecorations.eu/cakedesign/eshop/...
Babule vsetkym Vam velmi pekne dakujem za pochvalu, nemohla som skor, nakolko mi mala "utopila" pocitac. Poliala ho vodou a ja sice nechapem, ako je to mozne, ale podarilo sa mu to rozchodit - chudacik moj 😀
@mizulienka nie je začo, mne sa nepáči na kakau, že to zmení chuť poťahovky, mne to chutí potom ako vracanica, sorry za výraz ale je to tak 😅 😝 a kopa ludí tie poťahy papá, takže si neviem predstaviť, čo by na to povedali....
@eliska22 naaadherna je...take krasne tu pridavate a ja este vobec netusim aku urobim ja 😕 😕
@mizulienka ďakujem, ja som tiež na poslednú chvíľku si rozmyslela 😀
@mizulienka ja to tiež tak robím s čiernou MMF aj s červenou, že po vyvaľkaní to nechám na podložke trošku stuhnúť a až potom poťahujem 🙂

@jakelina dakujem Majka, vyskusam 😉