Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby uz asi vyse hodiny plnim tortu s coko kremom a furt ju nemam naplnenu 😠 mne sa to topi pod rukami...neporadite mi, ako co najrychlejsie zatuhne cokolada? mam ju dat do mraziaku?
@mizulienka no asi mrazak.len ona stuhne zvonka rychlo a vnutri bude tiect😨(
@aduskatt nechapem to, myslis, ze to je kvoli tomuto teplu? akoze ona v pohode stuhne dovecera, ale nemam tolko casu, aby som ju nechala takto zacladit, supla som ju do mraziaka som zvedava.
@aduskatt Dakujem ti , si strasne zlata 😉 ....ano , urobim tak , som rozhodnuta , plna nadsenia 😀 , este musim kupit kokos , ten je tusim dost podstatny 😀 pockam na deti , mne sa nechce ani nos vystrcit .... 😝
Chcem to na sobotu , tak este dnes upeciem korpus , to bude adrenalin , mam zlu trubu , tak si robi co chce ....a dalej este vobec ani netusim aky tvar , podobu , bude mat torta 😀 ci dat aj este nieco navyse ku tomu rafaelu ...
@mizulienka tak po nejakej chvilu vytiahni, premiesaj a znova do mrazaku, aby ti tuhla rovnomerne🙂
@aduskatt ale ja ju nemozem premiesat, ja uz mam naplnene spodne patro na torte a ono to vyklzava z nej 😠
sa mi nechce do teho tepla, ale musim ist ulovit nieco na obed🙂) teda k masku, to je uz nalozene
@mizulienka ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......tak to ma nenapada nic..........ale budem rada, ked das info, ako si to poriesila🙂 drzim palce
zeny, idem to toho tepla, hadam sa sem vratim v zdravi🙂)
@laura033 najlepšia je vodka tu používam teraz , nesmrdí lebo alkohol sa odparí a ide ho tam veľmi málo 🙂

@dm1
@dada2007 dakujem koceny