Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka Luci bešamelovú robím tak, ž urobím o niečo menej toho bešamelu a do teplého prídam jednu lidl čoko. Po vychladnutí dávam jedno 250g maslo, cukor podľa chuti a kakao.
@mizulienka Luci to je pre mňa veľká lichôtka. Priznám sa, že som sa toho bála, lebo ja sa snažím vždy o niečo nové a keď malá povedala, že pony skoro ma porazilo 😀 Tak som špekulovala. Najprv som vymyslela boky, lebo moja malá má podobné šaty len so srdiečkami. A potom strom s kvetmi a pod nimi kone 🙂
@aduskatt v piatok odovzdavam...torta je pre kamosku, robim ju za minimum, takze nema vyznam objednavat dalsiu perlet... uz som kvoli tomu objednavala jednu formu a tento sprej...takze este som este ani nezacala a uz som prerobila 😝 ...snad to bude dobre aj s praskovou farbou a stetcom 🤐
ahojte, mohli by ste mi poradiť nejaký dobrý zaručený recept na korpus torty? Tortovú formu mám s priemerom 26cm. Veľmi pekne ďakujem🙂
A neviem zatial kde presne to bude, lebo potrebujem vediet, kolko by nas bolo - aspon orientacne, aby som vedela, ake velke ubytovanie/chatu zhanat. Inak co som pozerala v mojom okoli (Zelena voda, Piestany), tak som zatial nic schopne nenasla, jedine na Duchonke, ale to zase bude dost od ruky - myslim pre tie baby, ktore pojdu vlakom, autobusom. Inak ma este napadlo, ze by sme sa mohli dohodnut, ze napr. vystupia v Novom Meste na stanici a ja by som odtial mohla 3 baby zobrat. Aj 4, ak by sa potlacili. Len idem este teda snorit...
@dm1 mam uz len praskovu perlet, tu chcem naniest stetcom, neviem ako to bude vyzerat...kupovala som ju v tortickovo.com, zdalo sa mi ze ceny su lepsie, ale velmi som si nepomohla

@lifinka
http://www.google.sk/imgres?q=torta+pre+rušňovo...