Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps Wauuuuuuuuuu........ to je taka kraaaaaaasna detska torticka...... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ulozim si ju,nehnevaaaas ? 😉
@bambula1307 a ty jsi zkoušela ten hříšný krém? Já ho dneska dělala, ale z poloviční dávky a šlhačka teda byla ta Cremefine přidala jsem více cukru, než je v receptu a tečeeeee to strašně....čím to?
kočky vláčik tomáš figúrku nemáte fotopostup? nemám túto postavičku žiadnu uloženú, ešte ju nikto nechcel a čo som našla sa mi nepáči ☹
@florentina to by bylo super, kdyby jsi mě vzala pod křídlo 😉
@florentina posuvný ráfek jsem koupila u nás v domácích potřebách za 119 korun 😉 mají tam taky letáky orion, tkže mrkni u vás, třeba je tam budou mít taky 🙂
Dievcata, mam korpus v trube, ale plnit ho chcem az zajtra, ako ho uskladnim? Dakujem 🙂
A este nieco. jaaaaj zabudla som dat do korpusu vanilkovy cukor ☹ Vsak to nie je az taky problem....
@chanella neblbni s chladnickou. hocico co ti zakryje vrch. ja to davam cele do igelitky a ked sa mi nechce tak len na to polozim igelitku. aj ten vrch ti pekne zmakne a pojde ti to dobre zajtra krajat.
ja to davam hlavne vysoko a mimo deti lebo uz som mala zoprakrat vyzraty korpus
@monika76 dufam,ze sa vsetko v dobre obrati a keby bolo s peniazmi najhorsie neboj sa pisnut mi.
@lamps ta je nadherna
@lamps nadherna torta, fakt originalna, ukladam 😉
prosim ta s cim malujes obocie alebo mihalnice postavickam?
ja som skusala fixkou ale to nevyzera pekne, som v tom malovani hrozna 😠
@lifinka tak teraz kukam ci to mame ten isty recept. ja mam tak ze uvarim puding s cokoladou a do vychladnuteho za miesam vyslahanu slahacku....nic mi teda nikdy netieklo a recept mam na hriesne rezy uz asi 5 rokov...
@lokalistin Všetky ste tu neskutocne obetavé maminky čo su pripravené pomocť 🙂 Ďakujem .
@monika76 moja tak dufam,ze sa to podari dostat pod kontrolu, plucka sa vycistia a hadam aj ta imunita sa pozbiera .
Veru vela z nas ma peceenie skor ako konicek a bavi nas vytvarat pekne a chutne veci 🙂.
Aj ja sa pytam ci mozme pomoct aj financne...ked nas par posle co i len 20 budes mat aspon na zaciatok do boja 😉
@monika76
@dajna11 divcence ja mam kamosku co robi na urade prace a ona mi vravela,ze romky maju preto take velke peniaze..ze vedia v tom chodit, vybavia si vselijake prispevky..na osatenie..a ja neviem na co. normalny clovek ani netusi,ze sa take daco da ..takze by to chcelo skamaratit sa s takou a mozno by poradila co treba ziadat a kde presne. Ze zo zakona nemoze dostat viac na deti ako my ostatne.
Ale vidim to aj tu u nas. romky sa cely den po dedine prechadzaju...deti do skoly max odvedu a potom sa flakaju..stale mi zvonia na branu,ze ci im neupeciem 😝 ..tak ich idbijam,ze mam malinke dieta. No pusti si takeho do dvora..hned vidia...ze mam chladnicku na vyhodenie..
paron ,ze odbacame od teny
@lamps Andrejka krasne ceresnickova torticka , si umelkyna 😉

@lamps andrejka to je velmi krasna torticka. s dovolenim nedovolenim som si ju ulozila.
A veru mne sa za posledny mesiac viackrat stalo ze som musela odmietnut. bud je vela roboty alebo ziadna