Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 @mizulienka ďakujem za vašu pochvalu... ale na vaše sa stále nechytám... 🙂 a ďakujem za všetky "pači sa mi" ... tá moja svadobná prežila 50km, chvalabohu nebola šlahačková, ale karamelová s orieškami a bešamelová 🙂
@dadka212 a na kedy máš tú tortu? dnes na svadbu? veď už musí byť v plnom prúde... ale nezávidím ti... fakt toto teplo je des... ja sa dnes chystám modelovať tých chipmunkov, ale neviem čo z toho bude... 🙄
moja dnesšná, neskutočne "dopotená" torta 😀, je podľa obrázka z netu na želanie 😅
Aj my sme sa brali v apríli a aj sme mali také počasie - najprv bolo zamračené fúkal neskutočný vietor, potom svietilo slnko a do rána nám napadol sneh 😀 .
a nedajú sa mi pridať fotky, prečo?
my se brali v srpnu a chvíli nám pršelo a cgvíli svítilo sluníčko
@pristela to by mě teda ani nenapadlo, dávat dvě potahovky a co mě ještě zaujalo jsou ty růže z gumpasty - mám teď trochu, co sem dostala zbytek od švagrový, že jí zbyla a to je normálně po zaschnutí skoro kamenný, do toho bych nekousla, nehledě na to, že i před tím, než to zaschne, tak je to nechutný. Dělám z toho ozdoby, když balím dárky 🙂, místo moduritu dobrý 😀
holky, chtěla bych postoupit o level výš a zkusit drátkované kytičky, prosím co je potřeba, jaké velikosti drátků, jaká páska,atd?
@mishulle sak uz som sa poucila, ze nie vsetko sa da pekne preniest 😉
ja davam na lupene kvetov 24(na vacsie) a 26(na mensie listocky a lupienky), ked viazem na cely kvet tak 20(stonka)...paska floristicka http://www.tortomania.sk/www-tortomania-sk/esho... su aj ine farby ak potrebujes napr. bielu
@huxy smartflex je jednoznačně nejlepší a když si připočítáš práci, energii, cenu za cukr... v čechách to nevyjde nijak moc lacinější, já mám teď PDT, protože na ní byla super akce, ale jako až jí vymatlám, tak zpátky ke smartflexu, MMF jen v krizi a na potah, asi jí neumím správně namíchat
@dadka212 ved ti doprajem 😀 chces , este ti aj reklamu na super letne slahackove poťahovane torticky urobim , nech si u teba objednavaju 😝 😀 😀 😀 😀
@mates22 no ja skor myslela na to, ze je to pre nu o to drahsie či to zaratava do ceny, to musi byt desne drahe pre zakaznika 😕 a ako to pak jedia? to si zlupnu jednu potahovku a jedia len tu spodnu alebo to jednia spolu ? 😀 😀 😀 no fakt som to este nevidela , ale torticky ma fakt nadherneee 😉
@mishulle tie su vselijake, http://www.tortomania.sk/www-tortomania-sk/esho...
vacsie mensie, viac "vzorov" hlaviciek... podla toho na co potrebujes
kočky prečo mi nejdu pridať fotky?ň
@dajna11 cely den neidu pridavat fotky...som vam sem chcela dat to nestastne prasa...
ale tu je, uz bolo prebrane, tak mozem dat na FB http://www.facebook.com/photo.php?fbid=25933365...
kvoli tomu som nemohla spat 😝

baby ja zemrem, sa tu dnes drbkám s tortou 3 poschodovou svadobnou a vyzerá katastrofálne, orosená, rozheglaná, len po chvílke ja neviem ako prežije cestu 20km 😢 😢 a do kopca....toto je katastrofálne počasie....čo mi inokedy trvá hodinu dve teraz robím pol dňa 😠