Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pralinka25 32x37cm vnitřní rozměr plechu🙂 díky
dítko se ozývá,tak běžím
pěknou noc všem bez bouřek 😎
@lifinka tak to jsi děvče z hodně lacinýho kraje, koukej si vážit svý práce a přitvrdit 😉 já už si taky beru 250 za kilo
@lifinka uz som teraz pochopila ked citam znova ze to nie na seba si myslela 😀 . Aj ked ja ta chapem s tymi cenami je tazko ale ty ozaj lacno robis. Mna vzdy trosku pobavilo ked sa ma baby na stretku pytali ze za kolko peciem a zistili sme ze tie co ucim a predvadzam ich beru viac ako ja 😅 🤐
@vecernicci musím se vzpamatovat...já to jen zkoušela,ale teď chce čím dál více lidí a je to celkem průšvih jelikož předcházející dorty byly levnější do 600kč a teď když jsem si řekla těch 650kč tak hleděla....mám tám jen 200kč pro sebe.Hld jsem netušila, že se to rozjede...
holky sháním krásnou fosforovou zelenkavou?nevíte o nějaké barvě?
@lifinka tak říkej cenu za kilo předem, jako já a zakázek mám čím dál víc, pod čtyři dorty týdně nejdu, spíš víc a někdy i odmítám, nejsem sociálka, abych dělala hafo hodin zadarmo 😝
@vecernicci tak musíš mě nakopnout 😎 jsem ten typ člověka, který neumí říci cenu, za kterou si stojí, jsem prostě blbá povaha, ale musím se to naučit, pokud si chci přivydělat! 😎
leje ze mě, mám tu 30C a venku je 21C.
@lifinka fosforovou nevím, ale teď jsem si koupila od sugarflair party lemon a je úžasná, je o něco míň křiklavá než bitter lemon

@lifinka ked naplnis len 2x a nedas veeela plnky tak sa snad zmestis, no netusim , ked to tak zhruba ratam za 900kc by mala mat ta torticka tak 4kg 😕
oo, a dakujem , ale neblazni , vsak vies 😅