Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky my sme to tu mali dnes aj s ladovymi krúpami 😝 este ze fakt nemusim piect bo ted ked mam pootvarane by mi vsetko lahlo vlhkostou 😠
@ajka82 no uz som...mam dokoran a prievan, do toho mi ventilator huci 😅
akoze ked to dam do chladnicky, za chvilku je to tvrde, ale jak to minutu drzim v ruke, tak uz sa to deformuje 😝
hlavne ten spodok..akoze tie lupene mi ovisaju a spodok je taky nijaky 😅 🙄 som ja zvedava ako toto dopadne ak sa cim skor neochladi 😝
ja by som to mala modelovat v chladnicke, to by bolo najsuper 😅 😀
dievčatá už som dlho nerobila 2 posch. tortu a chcú odo mňa 4 kg...keď dám rozmerovo spodok 24 cm a vrch 12 zmestím sa do toho? ozdoby chcú len také kvietky, nič hrozne ťažkého...myslím váhovo
@vlada111 v treťom albume ho má 😀 https://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?...
je potahovka z marshmallow bonbonů, z těch bílých, čistě bílá? Potřebuju jen kousek na oči....

@pipka a z coho robis tie ruze? mne toto robila PDT special a to este nebolo ani tak teplo ako teraz 😒