Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@levandulka3 to je krásné
@jakelina ďakujem, mám to na takej konštrukcii z vodovodnej trubky a ten holubník sa dá dať aj dolu aby sa zmestil do chladničky, trošku som sa zahrala na Báječné dorty, ale dúfam že táto bude aj jedlá 😀 😀 😀
@levandulka3 no šikulka jsi. 😉
holky postup na draka, chci ho dat na vez hradu.Diky
@levandulka3 😀 ja som robila krk pštrosa z vodovodnej trubky a každý z toho pštrosa odpadával, že je úplne úžasný 😀 no ako dobre je mať doma muža-majstra čo mi to poradil 😀
dievčatá veľmi pekne vám ďakujem za všetky páčitká 😵 toľko som ich teda ešte nemala 😵 😵 dnes je môj šťastný deň 😀 😀 😀
prosím prosím vás o radu.. Suseda by chcela pre jej dcérku tortu, ale nemá byť z marcipánu, ideálne čokoládová, ale na vrchu môže byť nejaká postavička z marcipánu.. a že má byť ovocná... hmm a teraz, čítala som kdesi o čokopoťahu, chutí naozaj čokoládovo? Viem si ho aj ja spraviť? A nechutí ako poťahovky? Resp. nemáte nejaký nápad, čo za tortičku spraviť? Lebo čokoládovú s marcipánovou figúrkou si naozaj neviem dosť predstaviť :-/
Ďakujem moc 😉
@sisix na dvojce dávala mamina1978 dráčka, možná i na dřívější stránce, ale to si nepamatuju https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/marcipan...
@lauraaaaaa dakujem vsetkým babenkám
uz dlho vas tu citam, tak sa odhodlam aj ja pridat svoj prvy potahovkovy pokus robeny na oslavu pre dceru a jej kamosku... postavicky su kupene, ale na ostatnom som sa tiez celkom zapotila v tyxto horucavax...nebyt tejto temy, asi by som sa do toho nepustila ani...a na 20tku uz snad bude dokonala, ako tie vase 😀
na doplnenie: spodne poschodia Pribinakova s jahodami, stred cokoladovocokoladova, vrch pribinakova s bananom, korpusy klasika piskot vlhcene cukrovym rozvarom so sirupom s ciernych ribezli
Ahojte baby, prosím o radu. Potrebujem zafarbiť hmotu a mám len prášk.fabu (ten odtieň mali len v práškovej). Prvý krát s tým idem robiť. Mám tam dať kúsok alkoholu, rozmiešať a vmiešať do hmoty, či ako? 😅 Lebo je to bez efektu zatiaľ ☹ A dnes sa mi strááášne ťažko robí s SF 😠 😠 😠
A zabudla som...kráááááásne tortičky ste porobili 😉 😉 😉 😉 Aj ja keď budem veľká, tak také budem mať 😀 😀 😀 😀
@mia1111 prosim kde si kupila tieto sady kvietkov, dakujem
@luciahromadkova fúúú SUPER!!! 😉
@mysiatkoo vitaj medzi nami 😅 😅 a tortička je veľmi milá 😅 😅 😅
Dievčatá ja som dokončila tortu, ráno dám foto, inak vážne uvažujem, že si budem kupovať hmotu, dnes moja MMF skončila v koši 😝 a musela som zarábať novú, asi je to tým teplom, mala som ju stále akúsi divnú ☹ .Mne by ani nevadilo to zarábanie, ale ten neporiadok v kuchyni mi teda dosť vadí 😖, rozmýšľam, že si kúpim túto hotovú: http://www.pravacokolada.sk/sk/potahovacie-mode..., neskúšali ste ju niektorá?
ahojte ... prosim prosim, da niekto recept alebo link na puncovu tortu? vyskusany overeny dobry? dakujeeeeem 🙂
@petraxy6 dakujem, ma este chyby... ale snad to bude skusanim lepsie.... 😉

@pipka já dělám na pátek taky jednu, ale jednoduchou co už jsem dělala.