Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ajajaaaaaaj ☹ robím môj prvý krígeľ piva a je úúúplne na prd.. no hrôza ☹ mám chuť ju do koša šmariť ☹ zajtra tam spravím ešte penu a ak to ani tá nezachráni, tak ma porazí ☹
@denisse tych je velaaaaaaaaaa, kazda asi robime inak🙂 ja si upeciem bielu piskotu, potom ruzovu, poprekrajujem, poprelievam rozvarom, cukor, voda, citron, sirup z ciernej ribezle, puncova aroma......vrchny korpus nepolievam......spodny natriem hodne marhulovym dzemom, polozim ruzovy, polejem ho, natriem dzemom, druhy ruzovy, prelejem znova, natriem dzemom, poloczim druhy biely, dam znova do formy, v ktorej som piekla, dam do chladnicky, zatazim, za 6 hodin tortu vyberiem, otocim hore nohami a znova dam zatazenu do chladnicky na par hodin...a potom uz len ozdobit podla fantazie
@pipka a já mám třinásctého v pátek svátek, heč 😀 😀 a dělám 8 dortů, ale pro sebe se mi dělat nechce 😝
@aduskatt super se ti povedla 😵 😵 😵
@aduskatt jej ta je krasna uz sa nemozem dockat 🙂
@luciahromadkova - v eshopoch cez net, už si nepamätám, ktoré kde, lebo som si kupovala postupne 😉 . Majú ich napríklad aj v peceniehrou.sk, ale treba popozerať aj v čínskych obchodoch, tam bývajú lacnejšie 😉. Len nie všetci čínsky spoluobčania ich majú 😒 😅
@lamps máš ju nádhernú ako všetky 😵 ale zaujalo ma to tvoje zariadenie "atelieru" kde fotíš tortičky, nejaký zlepšovák? ja mám vždy najväčší problém ako tortu odfotiť 😝 a ešte jedno pekné písmenká prezradíš odkiaľ sú 😉
baby ešte som sa chcela spýtať ako farbíte MMf na čierno, ja mám gélovku, aj som jej dala vela a stále bola málo čierna
@levandulka3 nadherna torta a perfektne vymyslene 🙂
ako tu mam pridat fotku?
Pre moju trojrocnu dcerku.....prvotina 🙂, snad sa trochu zapaci 🙂

@dadka212 Ďakujem moc 😉 nooo, jednu som robila pred týždňom a povedala som si nikdy viac, ale tak je to pre moju malú kamarátku, sama som si povedala, že jej ju spravím 🙂 ale to som ešte nevedela, že nemá rada poťahované 😀 hmmm, neviem teda čo nakoniec spravím, trafí ma, snáď sa ochladí koncom týždňa...
@mates22 ďakujem za tip 😉 fúha s čokotransferom som ešte nerobila :-/ idem mrk, mooc ďakujem 🙂