Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte, tak konecne dokoncene, pocasie mi celkom prialo, pridavam vytvory za 2 tyzdne 🙂
holky, POMOOC, nejaky napad na Harryho Pottera
@florentina ďakujem za odpoveď, si ma potešila, že to nie je s tou trvanlivosťou až tak hrozné 🙂
@lamps tak to máme doma asi stejný klon chlapa, ten můj je taky úplně suprový, ale na dárečky a kytičky si moc nepotrpí, protože by musel jít nakupovat a to on fakt nemusííí 😀
@vecernicci aj ja mam podobny klon🙂)ale na sviatok kvetinka je🙂 aj Rafaello🙂
@simasa pizza v pohodě, ale já sním asi všechno kromě segedínu a zelňačky 😝 😀
a předvést můžu leda tak 3D drotík třeba psa, nebo Timmyho 😉
@florentina jestli by jsi byla táááák moc hodná a vyzvedla mě v Hradci, tak to klidně k @jakelina odjedu, to by snad neměl být problém a jak říká tchán, dobrý řidič si za 20 minut zvykne na jakékoli auto 😉 😵
holky a jeste nejaky napad na dosr pro predskolaka? Diky za pomoc
@eliska22 tak já měla v lednici zbytek falešnýho pařížáku od minulé soboty, dneska jsem do něj vrazila zobák a už bude pryč 😝 😀 😀 😀 a je pořád mooooc dobrej 😉
@sisix ................inspiracia z internetu ............................. 😉 🙂
@sisix a tuto mam este ulozenu....... ta sa mi najviac paci..................... 😵 😵 😵 😵 😉 😉
http://www.flickr.com/photos/mossys_masterpiece...
@sisix a nebo prostě v googlu http://www.google.cz/search?q=crayon+cake&hl=cs... 🙂 , třeba vybereš
@vecernicci takže tímto se pasuješ do role dobrého řidiče 😉, pochopila jsem to správně 😎 ...jako pokud budeš kus řídit, třeba do té Olomouce /na cestě tam i zpět/...tak to vezmu přes Hradec, co bych pro tebe a tvé modelované zvířátko neudělala 😀 ....jinak nevím, kde přesně bydlí @jakelina....ale z toho Hradce pojedeme přes Olomouc, ale samozřejmě i nějaká jiná města /Mohelnice, Přerov, Zlín atd./, tak pak ještě napiš, co by ti nejvíce vyhovovalo, pokud ti to tedy nějak pomůže a dej vědět, kde se pro tebe máme stavit. Do Brna ale tedy touto cestou nepojedeme. Nejlépe si na mapách seznamu.cz zadej plánování z Hradce do Belušské Slatiny a ono ti to vyjede trasu...navigace hodí možná něco jiného, ale bude to podobné a dej pak vědět....
@sisix vydrží to, ale někdo už ti odpověděl
....já se tu ještě dnes budu asi chvíli vyskytovat....musím totiž ještě dodělat nějakou práci, na kterou jsem zapomněla 😅 a balení se odkládá zase na noc 😖 ....holky já jedu na pobyt maminek s dětmi a vážně celou dobu tam hodlám chodit spát s dcerou, ať doženu ten deficit....asi nebudu teda nejlepší společnice...no ale co....
@jakelina ....prosím ten příspěvek výše je pro tebe, já zase zmastila nik
@florentina jasně, pochopila jsem, tak do Olomouce se klidně dostanu 😉
@florentina pch , to uz mozes aj po mna dojst na slovensko 😀 😀 😀 😀 jedno mesto navyse, hore dole 😀 😀 😀
@jakelina v Olomouci ked mrknete na barmana tak aj uz hotove mojitko vám vezme z baru a urobí na novo tak ako správne má chutiť 😀 a ked počujú ľubozvučnú slovenčinu a @lusil2005 Lusilkinu z "blaváčtinu" 😅 ani tringelt nepýtajú 😀 😀 a taxikári tiež sto bodov plus 😉
a tu moj Nemo, dnes by som mala robit este tu baletku ,a le vsak noc je este dlha , casu dost hadam 😝
@florentina no to bych si nedovolila se chlubit, že jsem dobrý řidič, ale jezdím už 18 let a řidičák mám ještě o dva roky dýl 😝 ono to nějak dopadne a myslím, že @jakelina by to měla do Olomouce určitě blíž než do Brna 😉

@eliska22 Diky zlata