Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt mám čas do septembra.... 🙂
@lolko_lenka tak studuj, studuj a potom sa kludne pytaj🙂))))pripadne este je tu temy marcipanove torty ozdoby a tretia marcipanove torty korpusy a kremy🙂) takze mas co citat🙂
@levandulka3 uvidím čo z toho stvorím ja 😝 sa teším, čo mi z toho vzíde 🙂 ak to zvládnem, tak to sem vycapnem... nech sa pobavíte 🙂 som čítala, že je lepšie ho piecť v dvoch formách, práve kôli tomu, že sa ťažšie prekrajuje, alebo dávajú trik, že dať ho do fólie po vychladnutí a do chladničky cez noc, vraj sa potom lepšie krája, tak uvidím, potom dám vedieť ako to dopadlo v reále 🙂
@aduskatt skončila som 😀 ale nieeee,možno sa na to dám, len keby toho nebolo toľko 🙂
@lolko_lenka tu je návod:
http://www.speckledfreckle.com.au/blog/?p=748
ale ja som na špilku napichla marcipánovú hmotu Dr. Oetker - aby mi tá punčovina držala lepšie, dala som schladiť do chladu a tak polievala čoko 😉 😉
@lolko_lenka sak si este ani nezacala🙂))nie je to zasa az tak zlozite, len to chce trochu cviku......kazdou dalsou tortickou to bude lepsie a lepsie
@aduskatt ja viem ako to nakoniec skončí 🙂 naštudujem si aj nemožné a nakoniec spravím klasiku... korpus, puding alebo krém, ovocie a želatina 🙂
@janula.h sak daj dotaz do hodnoteni, ci sa nepomylili..sak za 6 hodin to aj zozerem, nelen spravim.....ja mym za dve hodky hotovych oboch mysiakov mickey a to nie som cukrarka a su viac k svetu ako tie dve opachy tam...a to sa nechcem vychvalovat, ale hento keby mi dali na tortu, tak asi placem...............ale nie dojatim

@alenv sak mam chut tam napisat, ze ci ta cukrarka ma vyucny list na vysokozdvizny vozik alebo cukrarku🙂to ja si trufam na krajsie postavicky🙂 a nie som cukrarka