Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kocky,prosim vas existuje aj take nieco,ze piskotove cesto bez bielkov? 😕
@mizulienka 😀 a aká velká má byť tá torta? by si mohla urobiť klasika nejaký kruh naplniť, to rozrezať na štvrtiny a každú štvrťku ozdobiť pre každého oslávenca....ak ma napadne ešte ničo písnem
@aduskatt no bratova frajerka 21 ročná ju chce po mne na narodeniny 😀 ja sama som taká infantilná, že by som najradšej pre seba chcela minnie alebo niečo podobné....@mizulienka ich pozná tak ak urobí húsničku môže každý kopček ozdobiť pre každého oslávenca....
Děkuji všem za aktuální informaci o čokotransferu ze skříní a krabiček a kufířků 😀 😀 😀
dakujem baby za linky, ste mi pompohli, ked kukam kolko nazvov sa da dat na verlybu 😉
kočky mám robiť tortu pre cca 40 ľudí, chcú štvorec, no keď to upečiem na plechu, tak to bude malé pre toľko ľudí, či?
@mizulienka ať se pořádně nají že 😀 😀 😀 Všichni chtějí velké dorty a jak slyší cenu, tak jim stačí i dvoukilová 😀 😀 😀
@mizulienka mna hned napadla húsenička a každemu mu ju ozdobiť podla neho 😀
@mizulienka možno kruh........dokolečka dokola ich mená......každé meno inou farbou a niečo ešte...to už neviem..... 😅
@dada2007 rozmyslala som aj nad tortu s ceruzkami, vsetci zboznuju kreslenie, tie starsie chodia aj do vytvarneho kruzku, tak mozno nieco take, dakujem 😉
@mizulienka na FB som ti poslala správu 😉
@dada2007 dakujem 😉 pozrela som si, paraaadna bola 😉
@jakelina
@mizulienka no budem musieť navrhnúť poschodovú 😝 díkes 😉
ahojte žienky-tento blog som našla teraz-pri prehľadávaní netu🙂
je tu toho stráášne veľa-viete mi poradiť niektorá postup na tváričku z marcipánu?pokušala som sa min.týžden na také ozajstnejsie-ale stále mi to nejde-iba ak ste niektorá skúšali podla takéhoto postupu-ústa a nos mi robia problémy. dakujééém 🙂
@vecernicci citam,ze si mala narodeniny 😀 si o rok mladisa odomna 😉 blahozelam, vsetko najlepsie 😀

@mizulienka fajn napad🙂) le ci aj ta 13ka bude s husenicou spokojna🙂