Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pralinka25 - z lidla, ale nie trvanlinú, ale čerstvú, len tá má 33% (totižto aj trvanlivá aj čerstvá má červeno-bielu krabičku). Čerstvá sa predáva v chlad.boxoch pri jogurtoch, smotanách... 😉 . Ja beriem vždy zozadu a hľadám čo najčerstvejšiu (čiže čo najneskorší dátum spotreby). Rajo oranžová má len 30%.
Holky myslíte, že se mi hodí k meruňkám takový lehoulince karamelový krém? Mám zbytek salka, tak bych to přidala ke krému, že by to získkalo ten karamelovej nádech 🙂
holky, která děláte i řezy na objednávku, máte nějaký recept na ovocný-želatinový zákusek? kamoška mě poprosila do práce, zda bych jí něco takového neupekla 😕
holčiny, prosííím nemáte někteá uložený postup na lvího krále? Toho malýho a jeho tátu? Mám na zítra dort pro dědu a vnuka a chtějí tak velkýho a malýho lva, tak mě napadlo tohle 😉
@aduskatt nádhern é tortičky a tie kvietky sú krásne, s tou ružovou na kraji @lamps krásne dielka @maya30 krásnučká @monika76 úplne nádherné tortičky @peroli tá je krásna, @mia114 nádherné tortičky @xxx.klarka krásna tortička @ajka82 krásna @mariann2 - krásne tortičky @dadka212 nádherná. Vy ale robievate len tie šaty a bábika je naozajstná, nie?
@katulkaaaaaa krásne tortičky
@levandulka3 perfektne obidve 😉
@ajka82 krasne, ty mas stale take originalne napady 😉

@miciatko dakujem 🙂