Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
zienky robili Ste niektora vitazny pohar? davali ste korpusy a dotvarovali z puncoviny? dakujem krasne za rady
Pekny den prajem 🙂
Mozno je to hlupost co teraz napisem, ale napadlo mi ci nemoze ist pod potah miesto masla lekvar, taky poctivy domaci len z ovocia a cukru. Ako by to reagovalo? Neskusal to niekto?
babulky, pred dvoma dnami som sem davala opis, ako so sackom tvorit pismenka. Idem prave take robit, chcete k tomu aj fotopostup, alebo to bolo z toho opisu jasne?🙂
baby,prosím zas a znova....neviete nejakú tortu s kombináciou zelená,biela čierna? neviem či sa to hodí na svadobnu..ale že taká bude výzdoba,,,,zelenočierna 😢 😖 😠
@anibas 😀 no vidis? tiez som nechapala,ako som sa zmestila do 2 kg... ale to boli aj lahke slahackove plnky 😝
@ajka82 tu som prerezala na 3x, cize 4 korpusy a 3x krem.. ale kremu som nedavala vela,lebo nechceli 🙂 cize som si len vyslahala jednu slahacku,do nej supla jedno mascarpone, trosku cukru a hotovo (dala som trosicku aj creme ole,aby to zafixovalo,ale podla mna ani netrebalo). priemer ma 16 aj cosi, kupila som si ju len nedavno v Tescu 🙂
@aduskatt cera??
@vera1132 ušúlaj si tenký šúlok a napíš bud písaným písmom alebo si z toho urob tlačené
@levandulka3 dakujem. to ma ani nenapadlo 🙂
baby prosim vas tie travy pri kalach su urobene z niecoho, alebo sa to da z niecoho takto vyrobit(jedleho), ci tam sa davaju zive? 😕 dakujem http://www.trendingfashion.net/wp-content/uploa...
@levandulka3 aka cera? 😀

@vera1132 Dalo by sa vytlacit pismena vo vacsom formate na tlaciarni (najlepsie na tvrdsi papier), vystrihnut ich a potom prilozit na hmotu a podla toho vyrezat.