Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby nejaký dobrý postup na PEKNE lekno nemáte? mám na výber môže byť ako kvet alebo aj 2D je to pre kamoškinu mamu.... 🙂 dík
@lucula73 ja ju mám odtiaľto http://www.tortickovo.com/tortickovo-cukrarskep... ale práve ju nemajú ☹ skús počkať alebo možno nájdeš inde
@aduskatt ja nie, iba ak si to želajú
Baby, ja sa Vam musim pochvalit... Na FB mi dala "lajk" na tu poslednu svadobnu Maja Dinic. 😅 😅 Taaak sa tesim, lebo ona je iny umelec, keby som raz dokazala take postavicky ako ona, tak sa asi ozerem 😀
@levandulka3 a je niekde aj nejaký postup,ako to dať dokopy,tú kvetinku?bo z tohoto som blbá 😲
@lamps
@pristela ještě tak vědět, čím to je, že se někdy povedu super a někdy ne. Já tady v Čechách i někdy nevím jaký cukr je dobrý, koupím dvě balení nějakého. Oseju a úplně jemný, nic nemám v sítku a příště když ho vezmu, tak tam mám deset deka cukru krystal a i nějaký hnědý bordel. Nechápu. 😖 😖 Nejde se spolehnout na značku. 😢 😢
Někdy je sypký a někdy ho musím poklepat válečkem, abych ho vůbec dostala ze sáčku 😝
@jakelina no presne toto by som potrebovala vedieť aj ja 😀 pár toriet dozadu, keď som robila McQuina som si zarobila hmotu a praskla som ju do koša 😠 hneď na to som urobila druhú a tá bola fajn, nechápem. A to som si hovorila, že mám dni, keď som grambľavá a nemala by som radšej chytať nič do rúk 😀 😀 😀, teraz si ma vyviedla z omylu, normálne som spokojnejšia, za všetko môže cukor 😀 😀 😀 😀
@lamps
@jakelina no holky ja mala tuto zarobenu uz asi 3-4tyzdne , zabalenu v sacku a ulozenu v takej plechovej dóze, zarobila som ju taku makksiu vtedy ze nech sa mi lepsie pak po case rozpracuje a vcera som ju len malo nahrala par krat pri mieseni namastila ruky cerou a pak uz uplne bez cery , cukor som nedavala absolut a bolo to uuuuuuuplne hladke ako sklo, presne ako smarflex, fakt som kostovala ci ja blb som nahodou nebola namesacna a nerobim z neho 😀 😀 tak to takto skusim aj na buduce 😵 ja tentokrat robila z kauflandackych cukrikov
@lucula73 taký mini návod je aj pri tej vykrajovačke ja som robila podľa živej orchidei ale myslím že na torty od mamy určite niečo nájdeš alebo na youtube

@reruna no skusim🙂