Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@micmo určitě, ale všichni vietnamci to vozí z Prahy, jestli tam někde bydlíš, tak prý mají celé krámy v Sapě 😉 tam bych se chtěla jednou dostat, bych si musela vzít jen určitý obnos peněz, jinak bych tam nechala celou peněženku 😀
@pipka vyčkávám ,jak se to vyvine, když ti je někdo koupí, tak nebudu kupovat já 🙂
ahojte, očarili ma vaše výtvory a pokúšam sa s niečím podobným začať aj ja. Včera sme vyskúšali so synátorom len tak absolútne z polotovarov čo to spraví, takže korpusy kupované v nákupnom centre, plnka tiež polotovar, na potiahnutie som mala hmotu K2? tuším? postavičku farbil synátor 🙂
a teraz by som mala pár otázok, pretože sa chystáme teda urobiť svoju narodeninovú sami:
- pokúsila som sa urobiť si nejaké kvetinky, ozdôbky, netuhne mi to - tuhnúť to má v chladničke, alebo pri izbovej teplote?
alebo mám zlú hmotu na to? Je lepší ten smartflex? Neviem, či som mohla použiť názov hmoty 😉
- z čoho robievate tie krásne figúrky? marcipán
- ak už budem mať ozdôbku stvrdnutú, dá sa prilepiť tým lepidlom potom na čerstvú poťahovú hmotu, alebo to bude nutné nejako vtlačiť do torty?
A ach jaj, kopec otázok, ale na začiatok snáď všetko
@vecernicci moja, tak miminkovske mi kup 😉 ten ornament uz mam a abecedu ak by mali kup, a ak nebudu mat nevadi, niekde zozeniem 🙂
@huxy pomarančovy je fajn chutovo, teraz som kupila ceresna, ked pride napisem ako chuti 🙂

@zuul ja som svadobnu vystuzovala aj dvojku....lepsie sa mi spalo 🙂