Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
basado, lenka-ste sikulky peknucke torticky, urcite aj chutne....
lenka aj ja chcem recept... 😕 😵
lenka dakujeeem 😉 , urcite vyskusam 🙂
lenka aj ja vyskušam 😵 dakujeeeeem 🙂
Ja bych chtela taky recept, prosim.... 😅
Lenka, basado nadherne torticky, jedno velke WAW 🙂
kočky tak tortička upečená a hned idem dať foto tak kuk
evitka perfektna je ta toticka 🙂 hned by som si kusok dala...mnammm. 🙂 A tie kvietocky si ako robila?
julinka na to mam taku specialnu vykrajovacku, rozvalkala som si WI, vykrojila a dala na obal od vajicok aby to vyschlo a urobilo si to tvar
evi co je WI?ja som zatial pracovala iba s K2.A tie vykrajovacky maju nazov patchwork cutters, alebo tak nejako?
julinka WI je tiez hmota podobna ako K2, len nie je az taka makka, ma vanilkovu chut a dobre sa z nej robia hlavne kvietky, ozdoby, postavicky...tu je link na tu vykrajovacku http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=p...
dakujem evitka za info, uz som si to pozrela, ja si tu k2 tiez objednavma z tejto stranky a ty tu Wi tiez objednavas odtial?Citala som ze je to 7 kg balenie a citronovej chuti.
julinka ja neobjednavam z netu, mne to az domov nosi jeden pan z Levic, ktory ma firmu co sa zaobera tymito vecami a vyjde to omnoho lacnejsie, kedze neplatim ani postovne a ani dovoz
jej tak to je super a nema aj niekedy do presova cestu? 😀 Ale nie zartujem.A dobre sa ti robi s WI ked potahujes tortu?Mne sa s K2 robi super, len modelovanie postaviciek je problem lebo ako si pisala ta K2 je mäkka a vsetko potom pada, naposledy som robila tak, ze ked so spravila postavicku, supla som ju do chladnicky a potom ked uz bola torta potiahnuta, podavala som ich na vrch a potom zase celu tortu do chladnicky.
WI je vynikajuca na modelovanie, pekne tvrdne na vzduchu
vazne?no musim aj ja vyskusat, len este musim pohladat po nete mänsie balenie lebo 7 kilov mi je vela 😀
ten pan ma aj kilove balenie WI, poslala som ti IP 😉
evitka poslane, budem cakat co mi odpise.dakujem ti moc! 🙂
rado sa stalo 😉
Evitka torticka sa ti podarila...je fakt krasna,,taka jednoducha! 😉
alionuska dakujem 🙂
evi je super, jednoducha take sa mi pačia. 🙂
evitka krasna torticka 😅 , urcite aj chutna 😉
Ahojte babulky,
tak ja sa chystam na vikend piect moju tretiu potahovanu torticku - pre mojho maleho milacika k 1.narodeninkam 🙂 🙂 🙂 UZ teraz sa tesim, dufam, ze s vydari, ptom pridam fotecku 😉
graziela no som zvedava, lebo aj ja budem robit na rok neterke, tak dufam ze ma inspirujes 😵
Ahojky, potřebovala bych radu, ráda bych mému synovi upekla dort při příležitosti posledního dne ve školce- v září už nastupuje do školy, co myslíte, jak by měl vypadat dort?
svetlusenka...fuuuha 😨 , no tak to teda nemam vobec nic originalne, ale pockaj na alionusku, ta mava super napady
ahojte, trošku sa ku vám vtiernem 😅 kočky, máte niektorá osvedčený (ale naozaj osvedčený) recept na nejakú plnku do torty?
korpus urobím mramorový, ale nato treba nejakú fajnú a hlavne nenáročnú a takú aby sa neroztekala. Na budúcu sobotu má muž okrúhlice a ja mám promóciu 😉 ....bola by som vám vďačná 😉
bibi ja ted delala 2x 30% smetanu, 2x ledove kastany, uvarit pres noc do lednice vychladit, pak pridat 1x ztuzovac a vyslehat a bylo to jako prava parizska, fakt luxus 😉
beruska si ma predbehla, ten robievam aj ja je fakt supeee 😵 er

leni dakujem za IP...ja robim teraz biely korpus, coko plnka a banany a zajtra ju budem potahovat K2 + ozdoby(kvietky) som si vcera pripravila dopredu a robila som ich z WI(white icing)...vo stvrtok ju dostane svokra na narodky, dufam ze to necita 😅