Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
spodok je pribinák s malinami - minula som na korpus 8 vajec - vo forme 28 cm som piekla, maliny som minula 2 balíky tie malé 😝 stred je čokoládová plnka - to je tá s tým pudingom+ maslo + čokoláda, no a vrch je pribinák s jahodami
stred je 22 cm , vrch 16 cm 😉
a díky 🙂
@maya30 Kaaasna elegantna torticka 😵 😵 😵 😵
kočky mne sa tá torta zosunula na pravú stranu, asi som to zle vystužila ja neviem, čo mám robiť 😔 😔 😔 😔 mňa porazíííííííííííííííííííííííííííííí 🙄 🙄 🙄
@eliska22 @anibas @mamina1978 @pristela @lamps @jakelina baby dakujem, ja keď dostanem pochvalu od takých harcovníčok ako ste vy hneď som povyrastla o 2 metre, velmi si to vazim, fakt... 😵
@lamps nakoniec som dala tu pink a kvapku modrej, nie je to staroruzova, ale je tam tolko odtienov ze to bolo aj tak jedno
@mima1311 jaaaj prepac, ale musela som sa smiat 😅 😅 aaako keby som seba videla 😝 ty si moja krvna skupina 😀 😀 😅
ja som to tu dnes mala obdobne, len sa mi to tu nesce cele pisat, bo ma ruka boli..ale na stretku porozpravam 😅
som rada, ze to auto ma vobec tvar auta..lebo uz to s nim vyzeralo vselijak 😝
a mm sa ma pyta..ze a aky je to typ? a ja ze Hybrid 😅 😅 😀 ..ale to som vobec netusila, ze Audi Q5 je naozaj aj v nazve HYBRID 😅 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀
vaha mala byt ze do 4 kil..no jasne, ze ma 4,8 kg 😅 😝 ja proste male torty robit neviem..no zabijem sa? 😅
ale volala som s kamosom, a ze to je v pohode, ze s tym ratal...ze ma pozna 😀 ked kazdemu nalozim miesto 3 knedli na tanier vzdy 5 so slovami...sak ty zjes 😅 😀 😀 😀
ahojte baby neviete mi poradit ako si spravim piestiky uz 2x som bola v meste v tych cukrarskych potrebach a ze nemaju a tak skoro ani nedostanu potrebujem uplne drobulilinke biele.
ahojte, tak ja sem teda pridám moju škôlkársku robotu.. 😅 to, že nemá nohy a nejaké ďalšie detaily sa tvárte, že nevidíte, bo mi nevyšla poťahovka a už sa mi nechcelo zarábať ďalšie cukríky... foto je blbé, ale zajtra odfotím, nemám baterky.. inak piškotové korpusy, 2x biely, 2x tmavý, plnka banánový puding+maslo a parížska šľahačka +banán... 🙂 hádam bude dobrá, nafotím aj nakrojenú, keďže je naša 😀
@pristela ja som to nakoniec urobila tak, že som pod tú strednú tortu pichla na tú stranu kde sa to zosunulo kartón a sa to jak tak zrovnalo, ale čo už bohužiaľ nenapravím tak to, že tá spodná sa mi na tej pravej strane vydula tá plnka a je to viditeľné ☹ ☹ ☹ ☹ ja by som to radšej už nerozoberala, lebo by to zle ešte dopadlo, uvidím do rána čo to urobí, ser...ma to 😔 som ako blbec to zarovnávala hodinu aby to bolo čo najlepšie a takto 😔

babýýýýýýýýýýýýýýý, tak tu je tá moja opacha 9 kilová moja prvá hlavná svadobná torta 😀 😀 😀 je robená podľa foto, čo mi poslala nevesta, ale samo, že nie úplna kopia 😉 testovala som na rodine, a páááááči sa im 😵 😵 😵 😵
na to, že som doobeda ešte nemala stužky, tie mi kúpila sesternica dnes bola náhodu v PK, tak dobré nie? 😀