Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky, tie ktore ste robili s kralovskou glazurou,da sa aj rozrobena skladovat v chladnicke.Potrebujem totiz urobit zopar bodiek a netusim kolko toho rozrobit ☹
@lamps krásna nova tortička 🙂 , andrejka prosím ta v albume mas tortu s cervenym autom mcqueenom, s menom jakubko, co si pouzila ako piesok? za odpoved dakujem
@luciahromadkova piesok je obyčajný hnedý cukor, dá sa kúpiť v obchodoch u nás ho mávajú v Bille. Len som ním posypala tortu 😀
@lamps 😀 😀 😀 😀 srandistka 😀 aj mne by sa zajtra zarabal mmf super, nebyť toho palca 😀 torticka suprovaaaaa 😵 , podla fešaka hore vidím z ktorej strany ti fukal ventilátor 😀 😀 😀
@pipka to si mi ty určite privodila, aby si v tom nebola sama 😔 držím palce , šáák sme nejake šikovnice , aj lavou zadnou urobíme torty néééé ? 😀 😀 😀 😀 /teda ja neviem , neviem , bo ted robim podložky a už len tie idú nejak dovnô 😀 /
Potrebujem upiecť na sobotu tortu... bude to v pohode, keď si zajtra večer upečiem korpus... v piatok doobeda naplním a večer potiahnem marcipánom? 🙂 Mne to všetko dlho trvá a nechcela by som v piatok stáť celý čas v kuchyni (pri drobcovi sa to ani nedá)...

@muffinka8 noooo gazdiná, super 😉